Senaaaa__ Selam kızlar kayseride olanlar var mı aranızda tanışalım 23 haftalık hamileyim benim gibi olanlar varsa aranızda hem birbirimize yardımcı oluruz
Senaaaa__ nimetemucin05 hangi doktora gidiyorsun memnun musun ben çok araştırdım ilk dünya hastanesine gittim pek memnun kalmadım sonra Ayşe dişli gürler’i buldum ona gidiyorum
nimetemucin05 Senaaaa__ erciyes kartal zerrin avul çok memnunum aşırı ilgili bir doktor tavsiye ederim 💝
Senaaaa__ Emmu ya ne güzel kaç yaş olacak çocukların arasında bi de hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz
Okyanus1 Senaaaa__ ben şehir dışından yeni geldim normalde buralıyım şehir hastanesine cevat rifat beye gittim
Esmaars Senaaaa__ bende varım ama develideyim 🤗 20 haftalık hamileyim . Detaylı ultrason için Kayseri’ye gelicem onerebileceginiz doktor var mı .
Senaaaa__ Esmaars cumartesi günü gittik detaylı ultrasona dr Tuncay özgün biraz pahalı ama güzel ilgilendi 1.30 saat baktı
Esmaars Yazmelegi_ özel kliniğinin yeri Kayseri meydan da mı . Develi de yaşadığım için bilmiyorum da
Cicegim38 Yazmelegi_ ben detayli ultrasona gitmistim ve cok narin zarif birisi ilgilenirken hic can acitmamaya calisiyor bende cok sevdim
Eybikk Erkilette oturuyorum ben ilk hamileliğim valla bu aralar aşırı uykulu ve uyuşuk geçiyor , bebişin hareketleri aşırı fazla ama güzel geçiyor şükür senin nasıl durumlar
Senaaaa__ Eybikk benimde tam tersi şuan halsizlik var evet ama uyku problemi yaşıyorum uyuyamıyorum onun dışında herşey çok şükür yolunda tekmeleriyle de iyi olduğunu hissettiriyor miniğimiz 😄
Merve3801 Eybikk detaylı usg için özgüç bey doktor önerisinde bulunmuş muydu size benim de 22. Haftamda özgüç beye kontrolüm var detaylı için bişe konuşmadık daha kolay randevu alınabilecek bişe mi acaba özel de sizin haftanız daha ilerde bilginiz vardır
Senaaaa__ Yarensezer Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım nasıl gidiyo 20. Haftalardan farklı şeyler var mı