yanlisanlamaama Burnumageliyoduslkmsn doğurdu çoktan 2 yaşına geldi galiba 😀 önce kan aldı bir hafta sonra da sezeryan oldu ama bebek kakasını yapmak üzereymiş anne karnında biraz riskli bence o kadar da beklemek
Burnumageliyoduslkmsn yanlisanlamaama önümüzdeki hafta doğar gibi geliyor bana ama bakalım hayırlısı olsun inşallah
Burnumageliyoduslkmsn Esraguvennn düşün benim 6ninda altında 4 falan diye tahmin ediyorum bakalım sonuçlar düşsün yazarım. Verilmiş sadakan varmış gerçekten çok önemliymiş kan değerleri şuan makalelere bakıyorum dikkat edilmeliymis
deryabade Doktoruna git , büyük ihtimalle doğumdan önce kan takviyesi yapar tehlikeli bi durum görürse
Busrace7 Burnumageliyoduslkmsn canım işlem olmadı epeydir baktırmıyorum yarın baktıracağım doktorum dedi günde ikiye çıkar ilacı çıkardım ama faydası yok anlamıyor ki işte şimdi baktır dedi bir daha yine düşük gelecek eminim aşırı çarpıntı halsizlik var çünkü
Burnumageliyoduslkmsn Ervaaa Busrace7 bombshell Elifmihra Busrace7 yanlisanlamaama kızlar bakarmisinız aile hekimi acile sevk etti sonuçlarım çok dusukmus tansiyon 9/10 eşyalarım hazır değil eve uğrayabilir miyim dedim git hemen sonrasında hastaneye git dedi evdeyim hazırlanıyorum 38+2 doğuma vs alirlarmi sizce sorumun ne olduğunu bilmiyorum niye yazıyorum size onuda bilmiyorum 😞 doktor bebeğe zarar vermiş olabilirsin dedi seni doğumda kaybedebiliriz nasıl göze alıyorsun dedi çok bozuk moralim hazırlanıp duş alıp çıkacağım böyle şeyler yaşayan oldumu aranızda Esraguvennn
Busrace7 Burnumageliyoduslkmsn çok geçmiş olsun sorun neymiş de sizinle bu şekilde konuştu doktor bebeğiniz epey büyümüş korkmayın doğum olsa da zaten yaşar 38 haftalık ama doktor size beden böyle bit şey söyledi
Busrace7 Burnumageliyoduslkmsn sizin kan düşüklüğü bardı ondan kaynaklı olabilir ama kan takvisiesş ile doğuma alırlar inşallah korkmayın
Ezgiliiii Burnumageliyoduslkmsn hgb olarak yazan değer 6 ın Altına düşmüşse panik değer olarak geçer şuan net hangi değerin düşük bilmiyorsun. Ya ferritinindir ya hemoglobin değerindir bu kadar düşük olan doğru söylüyorlar acil eritrosit süspansiyonu takılması gerekiyor tahminen 2 tane takarlar kan . hemoglobinin görevi vücudun oksijenini taşır sizin çok düşük olunca bebekte oksijenden zayıf kaldığı için sıkıntıya düşebilir kan takılınca toparlicaksındır büyük ihtimal geç kalmadan hastaneye git çok geçmiş olsun. İnş bebişe sağlıkla kavuşursun tez zamanda
Busrace7 Burnumageliyoduslkmsn verirler bence ki versinler sizin için daha iui düzenli takip ederler doğumunuza az kalmış zaten korkmayın bazen doktorlar en kötüsünü söylüyorlar
Meliyyke Burnumageliyoduslkmsn yani benim öyleydi ama gayet girdim doğuma. Sezaryen oldum. Tek sıkıntı tansiyonum çok düştü o kadar
__mom1 Kan değerin 4 olsa ayakta duramazsın bence o kadar düşük değildir ama 6 da çok düşük. 6 ile doğuma almazlar. Mutlaka acil kadın doğum varsa giriş yap
Burnumageliyoduslkmsn __mom1 hazırlanıyorum cikicam birazdan yatış verirlermi sence bilgin varmı bu arada gayet iyiyim mesela şuan eve geldim eve çeki düzen vereyim dedim hemen yorgun düştüm 10 dk aktif olmak yoruyor direk bitkinlesiyorum
__mom1 Burnumageliyoduslkmsn değerin aşırı düşükse yatış yaparak çok düşük değilse de ayaktan demir takviyesi ile kanını yükseltirler. Gebelere ilk etapta kan nakli yapılması tavsiye edilmiyor. Ama doğum başladıysa kan çok düşükse vs gibi zorunlu durumlarda yapılıyor
yanlisanlamaama Burnumageliyoduslkmsn korkmayın kan verirler belki yatış yaparlar toparlanırsınız kısa sürede. Kanınız düşükse tansiyonunuz da ondan düşmüştür çözümsüz bir sorun değil içiniz rahat olsun🌸