Papatya07- Meralmert bugün ve yarını değerlendircem canım çatlama durumuna göre o günüde değerlendircem
Papatya07- Meralmert onu bilmiyorum ne zaman olacak test yapmaya devam edeceğim yarında olabilir üç gün sürende var
Meralmert Papatya07- kizlarr ovulasyon testine bakar mısınız son üç günün değerlendirdim bugün ki test en altta ki çatlama olmaya başlamış galiba ilk defa kullanıyorum tam olarak bilmiyorum bugünü de değerlendirmem gerekiyor mu https://www.hizliresim.com/idhrtpu
Papatya07- Meralmert sondaki bugüne mi ait çatlama olmuş bence bugünüde değerlendirin sonrası nasip 😊
Papatya07- Meralmert bugünüde değerlendirin yarında testi yaparsınız silik ise sonra bırakabilirsiniz ben öyle yaptım dün silikti değerlendirdim bugün daha silik çıktı bekliyorum artık
Belginylmz Meralmert Adetin bittiği diye günü ilişkiye girersen hamile kalma olasılığı da yüksek rahim asagda oluyor ozman tutması yüksek denenmiş ve olumla sonuçlandı 😌
Meralmert Belginylmz yani bende denedim geçen ay gün aşırı ilişki şeklinde devam ettik öyle denemek istedim ama olmadı yumurtlama yakalamamışta olabilirim son birkaç gün aksadı o günlere denk gelmiş olabilir bu ay ovulasyonla denedim bakalım artık kısmet