Sara-2007 Busenn01 ilac maqneziyum,vitaminler omega falan,proluton dropt iyensi haftada bir? Kan sulandirici iyne her gün,progesderon şam 400mg ,ve siz nidicard diyosunuz bizde koribfor ilaci sanci olmamasi icin
Busenn01 Sara-2007 haftanın gayet güzel bebek kritik eşiği geçmiş ilaçlarınız yeterli çok büyük problem olmazsa görürsünüz merak etmeyin Allah’ın izniyle.
Alizee Busenn01 bende nstde kasılma çıkmadı, rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür ama hunileşme var. Uzanıyorum bende. Bakalım kısmet ❤️ inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Busenn01 Alizee nst de kasılma çıkmıyor sancı çıkıyor.kasılmanız olduğu için hunileşmeniz oluyor.kasılma bitince hunileşme de kapanıyor. Bazı kasılmaları hissedemiyoruz biz hele ki haftanız erkense. Kasılma hunileşmeye, hunileşme kısalmaya sebep oluyor bu döngüyü unutmayın. Bol bol dinlenin çok kalkmayın ayağa.bana doktorum özellikle ilişki mastürbasyon ayakta kalmak yasak demişti. Alırız inşallah bu günlerde geçer
Glsm8787 rabbim bütün hamilelere yardim etsin benimde 6.hafta 1 günlük dün aksam birden kanamam oldu acile gittim düşük tehliken var dedi progestan hap verdi yarin ozele gdecm iste
Busenn01 Alizee canım kapanmasa da çok kafana takma önemli olan daha da kötüleşmemesi haftalarca öyle gitti bende benm givi bir sürü arkadaş var dırumlarda tanıştığım.2 sı Doğurdu o şekilde.tabiki kapansa çok güzel ama kapanmıyor diye de moral bozma