Busenn01 Nihalhs_ hastaneden çıktık 2 haftaya yakındır evde yatıyorum rahim ağzı ve hunileşme aynı duruyor. yatarak gittiği yere kadar gidixek diyoe doktorum
Busenn01 Sara-2007 bebek ile dikiş arası ters u şeklinde açılmaya başlıyor. dikişi zorluyor ve tetikliyor. Rahim ağzının da kısalmasına sebep oluyor.İstenilen bir durum değil.sma çok da korkulacak bişey değişmiş.dikiş olduktan sonra Allah’ın izniyle bişey olmuyor.21 hafta da başladı hunileşme öyle böyle 32 ye geldim çok şükür
Busenn01 6 hafta kadar yattım 29.haftada hunileşme kapandı ve rahim ağzım 3.4 e çıktı yatış bitti oksapar bırakıldı 31 hafta da endolün süreri dolmaya başladığı için günde 4 adet içmeye başladım.perşembe de komple bırakıp nidicarta geçicem zaten bugün tekrar gittim ve rahim ağzı 1.1 e düşmüş ve hunileşme çok ciddi geri gelmiş.ciğer geliştirici oldum tekrar yatış dedi evde doktorum.şuan her an herşey olabilir durumda bekliyorum.bebek 2000 Gr 32+2 deyim.nereye kadar giderse beklicez.
Busenn01 Alizee yatış ilaç hepsi birlikte oldu. Progesteron günde 3 adet Endol günde 8 adet Oksapar iğne günde 1 full kullandım.bi 15 günlükte antibiyotik kullanımı oldu. Kapandı ama tekrar açıldı.şuan tekrar kapanmaya ve uzamaya başladı :))
Alizee Busenn01 canim endol ağrı kesici değil mi? Onu niye kullanıyorsun? Bende progestan, kan sullandırıcı kullanıyorum. Endol vermedi bana. Birde uzanmak sadece wc ye mi kalkıyorsun ya ara sıra evde işlerini yapıyor musun?
Busenn01 Alizee endol aslında iltihaplı romatizmada ağrı kesici evet ama gebelikte kasılmayı da önlüyor. Ki bence en iyi kasılma önleyici bu ilaç.ben ilk dikişte 1 hafta kullandım.somra bıraktım.sonra hunileşme olunca yani kasılmalarım olduğu ortaya çıkınca tekrar verdi doktorum.sizde eğer hunileşme yoksa sadece kısalık varsa vermemiş olmaları normal ama hunileşme varsa kasıldığınızı ama sizin fark etmediğimi gösteriyor o sebeple kasılma önleyici isteyin doktorunuzdan. Ben yatış sürecindeyken ki yaklaşık 8 hafta hiç kalkmadım.annrm ve kardeşim dönüşümlü baktılar.banyo oturarak yapıyordum.kıdalık uzadıktan sonra kalktım yemeğimi yaptım. Gebeliğin başından beri temizlik yapmıyorum kadın geliyor
Busenn01 Sara-2007 şuan kısalık devam ediyor.33+0 oldum.dalı günü kontrolde kısalık fark edilmişti.1.1 e düşmüştü.doktorum cuma tekrar bakacağıno söyledi ciğer grliştirici yaptı nst de ağrım çıkmadı eliyle çatı muayenesi şeklinde baktı fazlaca yumuşamış cumaya kadar açılabilir çantanı hazırla beline vuran ağrı aşırı kasılma su gelmesi olursa hemen ara dedi. Endol süresi dolduğundan nidicart hapan geçti günde 4 adet.çok şükür bunlar olmadan cuma tekrar gittiğimde kısalık 1.4 olmuş hunileşme aynı duruyordu.faha önce de bu rakamlara yakın şekilde 6 hafta geçirdiğimden yine 3 4 hafta gidebilirsin dedi. şuan için bir sorunum yok söylediği belirtiler yok.sürekli yatıyorum yine.ama çok katı değilim çünkü bebek biraz daha büyük korkmuyorum artık. Kısa süreli yemek falan yapıyorum. Her an doğurabilirsin o şekilde hazır ol diyor.ama ben gayet rahatım 2 3 hafta daha gideceğimi düşünüyorum inşallah
Alizee Busenn01 bende nstde kasılma çıkmadı, rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür ama hunileşme var. Uzanıyorum bende. Bakalım kısmet ❤️ inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi
Sara-2007 Busenn01 kecmis olsun insealla bende 30 -lari gorurum. 18 mm bendede u sekillide açılmam var.nasi olucak bilmiyorum.💋
Busenn01 Sara-2007 kaç haftalıkdınız bebeğin kilosu ne hangi ilaçları kullanıyorsunuz hangi şehirde siniz
Sara-2007 Busenn01 29haftaya yeni girdim.baküden yaziyorum(azerbaycan) Bebeyin kilosu dun 1200kq dendi.daha kucuk Ciyer iyneside vurduk simdi son dozu yarin domtora gidiecem hastaneye yatiriyor domtorum
Sara-2007 Busenn01 ilac maqneziyum,vitaminler omega falan,proluton dropt iyensi haftada bir? Kan sulandirici iyne her gün,progesderon şam 400mg ,ve siz nidicard diyosunuz bizde koribfor ilaci sanci olmamasi icin