• Gündem
  • Anneler Günü Çekilişimizin Kazananları 💜

Happy Mom çantası kazanan annelerimiz:
otumaypelin@gmail.com
nazlinurkurtoglu016@icloud.com
elif.ogul0901@icloud.com
asli-17-@hotmail.com
eliflemi34@icloud.com
oztopnurselin@gmail.com
rena.7377@bk.ru
ezgiboga2323@gmail.com
znarin436@gmail.com
dilekkaya529@gmail.com
glsh.ctnky@hotmail.com
elif.kzltas@icloud.com
sinemutlu@hotmail.com
pinardogan722@gmail.com
kayamedya73@gmail.com

Yedek listemiz:
nursena.akay@gmail.com
sdnr.094@gmail.com
seherakcaoglu@hotmail.com

Kazanan annelerimizi tebrik ederiz. 🌸
Kazananlara mail aracılığı ile ulaşacağız. Dönüş yapmaları için 17.05.2023 23:59′a kadar süre var. Dönüş yapılmaması halinde yedek listemize geçeceğiz sırasıyla.

Başka çekiliş yapılacak mı acaba? ☺️

Tüh ya çok istemiştim oysaki🥺 neyse sağlık olsun

NaimeYilmaz bu tür çekilişlerde pek şansım olmaz zaten belki bu sefer olur diye umutlanmıştım🙈🙈 Kazanan tüm anne & anne adaylarımızı kutlarım. Hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar yetiştirmemiz dileğiyle 🙏🙏

NaimeYilmaz şans yok ya bnde maddi imkanım yoktu çok hevesledim kazananlar güle güle kullansın inşallah ❤️

NaimeYilmaz

NaimeYilmaz üzgünüz ama büyük haksızlık yapıldı herkeste bunun farkındaydı bu bizi üzdü google sayı oluşturma programı hep büyük rakamları verdi buda sonradan katılanlar son gün katılanlar oldu tabiki hiç listenin başından küçük bir rakam vermedi. Biz ilk günlerde katılanların suçu neydi açıklama yapmadınız bile ? Bende kendi sitemde çekiliş yaptım kaç kere ama programla 50-100₺ bişey yani çokta pahalı programlar değil siz google için daha adil dediniz ama hiç adil bi çekiliş olmadı bence ve buna yorumlarda katılan bir sürü anne adayı veya anne vardı hepimiz yorumlarda dile getirdik ama sallanmadık. Bence happy mom a yakışmadı üzgünüm…

Bendeki eminlik 🤣 sonra cikmayisi annem hormonlardan diyo🥰

gokcenurmatpan 123 ve 2094 iki rakamı da gördük. İlk gün katılan son gün katılan gruba da çıkmış oldu. 2000 küsur kişide 15 seçim yapıldı. 25 çıksa neden 30’lu rakam çıkmadı olacaktı. Her 10’luk 100’lük 1000’lik rakamı görmek için çok daha fazla kişi seçilmesi gerekiyor.
      Her zaman söylendiği gibi, herkese çıkması ve herkesi memnun etmemiz mümkün değil zaten. 🙏
      Çekilişlerin amacı gücümüzün yettiği kadar annelerimize destek olabilmek. Elimizden gelen bu kadar. Çekilişlerin bize herhangi bir katkısı yok. Hatta bu tarz değerlendirmeler ile zararı bile oluyor diyebiliriz. Çekilişe ayrılan bütçe ile reklam çalışması yapılsa mesela çok daha fazla büyüme imkanımız olurdu belki. Fakat bugüne kadar hiç reklam vermedik. Reklam için ayırabileceğimiz bütçenin her kuruşunu annelerimiz için değerlendirdik.
      Bu da düşüncenizi değiştirmeyecek bir bilgilendirme biliyorum ama “haksızlık yapıldı ” şeklinde itham ettiğiniz için yazmak istedim. Şans ve kısmet müdahale edilemez şeyler.

Sedaikra Eğer asıl kazananlardan dönüş yapmayan olursa sırasıyla yedeklere yazılacak.

• [silindi]

Meraba canım