Nidaa22-08 Merhaba hanımlar 1 santim açılma var doktor açılma için uğraş dedi neler yapabilirim açılma olması için
Nihlal Nidaa22-08 benimde 1 cm merdiven inip çıkıyorum ananas yiyorum bol bol 38 haftalığız hala tık yok bakalım bekliyoruz 🥲
Zeyas Nidaa22-08 Ahududu yaprağı çayı iyi geliyormuş açılmaya içince birde meryem ana eli Otu suya koyuluyor dua okunup aktarlarda var
Nidaa22-08 Nihlal bende 38 haftalığım benim bir çok belirtim var inanılmaz bel sırt ağrıları sancılar felanda var ama açılmanı çoğalt dedi
sevda_yldrm Nihlal açılma olunca birşeyler hissediyor musunuz ağrı sızı gibi bizde 39 haftalık iki gün önce vajinamda bı sızı ağrı vardı da o mu acaba diye dusundum
Nihlal Nidaa22-08 aaa onlar bende de var ama devamı gelmiyor nstde sancım da çıkıyor ama doğum kadar değilmişş
Ssemmm Nidaa22-08 belim kasıklarım fena sancılanıyor benimde . Düzenli değiller ama çok şiddetli 38 haftalık yarın muayeneye gideceğim de , bu sancılarım da açılma olmuş mudur acaba
Nidaa22-08 Nihlal bende geçen haftalarda doğum sancısı çıktı ama o zaman açılma yok daha erken diye serumla sancıyı durdurdular iki gün hastanede yatırmışlardı
Nihlal Nidaa22-08 artık geceleri yatamıyorum kalkamıyorum birde sabrediyorum hemen doğsun istiyorum zamanı da geldi artık inşallah sağlıklı sıhhatli doğar bebişlerimizzz🐣
inscnmya Nidaa22-08 o bilinmez ki her doğum kendine özeldir. Her bebek farklı sürede doğar farklı cm açıklıkta doğar
Nidaa22-08 Nihlal bende aynı durumdayım Yatamıyorum oturamıyorum doğsa rahatlayacağım sanki amin inşallah ☺️☺️