LionsMom kuzum bana 34+6 haftamda alttan bakıldı ve dr sen normal doğuramazsın çatın dar dedi ben direttim normalde normal diye 😂 en son 37 haftamda tekrar bakıldı tekrar dar dedi ben yine dra bakın ben yırtılayım parçalanayım bebekle ilgili sıkıntı olmayacaksa normal istiyorum dedim ve bana ben kimseye kolay kolay sezeryan demem normal doğumdan yanayım dedi benek takılı kalır çakılır orda açılman olsada çok zor olur dedi ya sezeryana almak zorunda kalırız ya da vakumla çıkartırız bu da bebek için travma doğal bi doğum olmaz dedi bende paşa paşa 17 mayısa yani bu güne gün aldım ama benim kız 2 gün daha duramadı zaten doğum pozisyonu almıştı açılmam vardı cumartesi sancılandım gitmedim sabah geçti seçim günüde ağrım başladı ve bebek hareketi sıkıntılı oldu tepki veremiyor bana korktum akşam acile gittim nst çekildim kadılmalar ağrılar çıktı bana 3 . Gebelik olsaydı şimdi doğuma alırdık ama ilk gebelik olduğu için yarına kadar kalır zaten suyun falan gelirse gece gelirsin dedi ebe 12 den sonra yeme içmeyi kes sabahtan gel dediler evet 15 i randevumuz vardı ama sabahtan değildi bizde dedikleri gibi yaptım doğum çantamızı bile aldık ama dedik bişey olmayacak geri gideceğiz emize nst girdim dr da gördü seni doğuma alalım dedi bebek sıkışmış dedi burda kasılmanın olduğu yerde kalp atışları düşüyor bak dedi kalemle işaretledi biz 17 sini bekleyip riske atmayalım alalım bugün seni yukarı alalım dedi kurbanlık koyun gibi hissettim kendimi😂🙈 paşa paşa ne derlerse yaptım gerçekten öyleydi 37 haftamda 2994 grdı 37+6 haftamda 3000 kilo doğdu yani ala ala 1 haftada 6 gr almış sıkıştığı için yavrum ya 🥲 neyseki çıktı kurtuldu💓