Melikenin_annesiii Zeyno0163 canım suanlik bir belirtim yok yumurtlama gününü değerlendirdik takvime göre baktık bide 2 günde bir korunmasız ilişki yaşadık
Omermomm_ Melikenin_annesiii gözün aydın canım git hemen ver derim birde artışa zaten doktor da kan isteyip bakıyor senin durmadan gitmene gerek yok benden tavsiye 😊
meltemmmxx Melikenin_annesiii hemen kan ver bende ogrendigimde silikti.. 7+3üm suan hayirli olsun cnm♥️♥️
Mamacitaa95 Melikenin_annesiii bende de hiç bir belirti yok test yapsam mı diye çok düşünüyorum evde test yok diye yapmadım 😂
Melikenin_annesiii Mamacitaa95 kız hiç ilk aydan tutacağını düşünmedim belirti falan olmadığı için bence yap ben sabırsız insanım dayanamadım akşam eşim işten gelince kan vermeye gitcem gelişmeleri aktarırim 😁😇😇
Mamacitaa95 Melikenin_annesiii ilk aydan olması güzel olmuş senin için ☺️ ben 8 aydır deniyorum o yüzden test yapasım bile gelmiyor bazen ama bu ay olucak gibi hissediyorum
Mamacitaa95 Melikenin_annesiii senin adet döngün kaç günde bir benim 27 mesela erken mi diye düşünüyorum o yüzden test yapmıyorum
Melikenin_annesiii Mamacitaa95 İnşallah canım Allahim hepimizin isteyenlerin kucağını doldursun senin güzel haberlerini de bekliyorum görüşürüz 😊😊
Melikenin_annesiii Mamacitaa95 29 gün benim ama ben daha adete 13 gün vardi hiç bisey çıkmamıştı sadece hissiyat benimki bugün 6 gün varken sabah kalktım koştura koştura eczaneye gittim 🤫🤫
ikranurkutay Melikenin_annesiii hayırlı olsun canım benimde 6 gün varken bu şekilde çıktı kan vercem yarın🤲🏻🌷
Melikenin_annesiii ikranurkutay çok sevindim canım güzel haberleri bekliyorum bende aksam yazicam 🤩🤩🤩
Cannazlli_ Bende 2 gün arayla regl olmama 3 gün varken iki kere test yaptım benimde böyle silikti şuan 7 haftalığız
Dolphin16 Zeyno0163 bende adet gününe kadar yapıcam bi gün ara ile . Bide adetime 5-6 gün falan var ben bu hafta gördüm yumurtlama . Geçen ay görmemiştim hayırlısı