Melikenin_annesiii kizlar acil bakın erken gebelik testi yaptım adetim 6 gün var 2 dakikada böyle bir çizgi geldi ne zaman kan testi vermeliyim nolur hemen yazın 😇😇😇😇
Cansu2 Melikenin_annesiii hayırlı olsun kuzum hemen verirsen kan çıkar 2 günde bir düzenli artarsa saglıklı gebeliktir🥰
Melikenin_annesiii Ayy ağzınızdan bal damlıyor o kadar mutluyum ki Allah isteyen herkese nasip etsin 😘😘😘
meltemmmxx Melikenin_annesiii hemen kan ver bende ogrendigimde silikti.. 7+3üm suan hayirli olsun cnm♥️♥️
Melikenin_annesiii lllllaliyeva ben dayanamadım aradım beni hastaneye götür diye kiz çok mu hızlı oldu ahahahsshx
Melikenin_annesiii Mamacitaa95 canım hiç belirtim yok sadece bu ay korunmasız ilişki yaşadık çocuk olursa olur mutlu oluruz olmazsa sorun yok kafasındaydik adetim yaklaşınca öylesine test yaptım şok oldum 😁
Bsrblr Yok olması demek tamamen beyaz olması demek bende iki kez yaptım burada gözle görülür renk çıkmış 😍hayırlı olsun
Mamacitaa95 Melikenin_annesiii bende de hiç bir belirti yok test yapsam mı diye çok düşünüyorum evde test yok diye yapmadım 😂
Zeyno0163 Melikenin_annesiii göğüs ağrısı felan oluyor mu kasık ağrısı Yumurtlama günlerimi degerldnrnz Bnce kan verin
Melikenin_annesiii Zeyno0163 canım suanlik bir belirtim yok yumurtlama gününü değerlendirdik takvime göre baktık bide 2 günde bir korunmasız ilişki yaşadık