Sila66 Surprizzz2022 bana da erken dogum rıskı vardı Allaha Sukurler olsun haftamıza geldik canım saglıkla gelsin😍❤️
Beggg Sila66 sağlıkla huzurla mutlulukla gelsin canım❤️ İnşallah sen de hemencecik iyileşir,kendine gelirsin🕊🤍 çok heyecanlı ve her evresi özlenilesi anılar,her anın tadını çıkar rabbim mutluluğunuzu arttırsın😍 Benim daha 168 gün var ahahaahh😅
Sila66 Beggg amin canım cidden her dönemi ayrı guzel sende bu anların tadını çıkar ben aglıyorum bıtıyor dıye 😂❤️ darısı sana az kalıyor 🙏🏻🤍💐
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sila66 okumaz olur muyum bebeeemmmm 🫠 eğer regl olmazsam bol bol zikir çekerim Liya hanımla senin için 🥹🫶🏻🩷
Beggg Sila66 hahah bebikoyu görünce de bitti ve kavuştuk sonunda ağlaması da gelir😅❤️ Evet vallahi zaman hızlı geçiyor bugün 16 haftalık olduk biz de 5 aya adım adım ama hala sevebileceğimiz bir göbeğim yok😅😅
Nurrmerttt- Sila66 Afiyetle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏼🌸 Dualarım bütün hamile olanlarla inşallah ağrısız acısız atlatırsınız 🤲🏼🌸 Benim daha var gibi bakalım Haziran ortası gibi gelir diye düşünüyorum ☺️
Papatyaaaaaa Sila66 bu cuma sayılıyor mu Sılaaa 😂 benden önce doğuracaksın dedin dedin sonunda oldu senden önce doğuracağım 😂♥️ Liya kuşum sağlıkla gelsin inşallah 🫠🫶🏻
Sila66 Papatyaaaaaa 😂😂 bu cuma sayarıııııız 😂 saglıkla gelsinler de tek gerısı önemli degıl askım 🥹 nasılsın heycan varmıııııı🤤