Sila66 haftaya çarşamba cok heycanlıyımm sezaryan oluyor saat 6 bucukta gıdıcem hazırlık falan 😬 12 den sonra bısey yeme ıcme dedı doktorum daha da heycanlandım cok az kaldı 🥹 sizler de durum nasıl
SaHil_Hayat Sila66 ne kadar güzel gününüz belli 🥺bize de en son 1 hafta 10 gün içinde bekliyoruz dedi tetikte bekliyoruz manyak gibi psikolojim bozuldu 😂😂
Deletedmom_116 Ay kız geliyoo premsesimiz demek ha 🥺🥺🥺 Sağlıkla gelsin minnoş duygusallastim 🥺♥️♥️Minnak şey seni gel Sgalikla gel
Deletedmom_116 Zikir anamız yok ortalarda dogurmazda Burlarda olursam Zikir analigini ustleniyorum 🙈 @Sila66 @Tusemciiim @2prensesannesiiii 😁
SaHil_Hayat Deletedmom_116 yok be arada sancı vuruyor bi heyecanlanıyorum sonra bi bakıyorum yine kaçtı hevesim doğuracağım zaman ona da inanmıcam 😂😂
Deletedmom_116 Sila66 Amin bebeğim inşallahh ❤️❤️Hepimizin bebisi ❤️bizim knkamiz Bizden büyük olcak demek ha 😁
Surprizzz2022 Sila66 oy hayrlisiii😍😍 erken gelecek denilen bebem gelmedi 😂 38 haftalık olduk carsmba kontrol var bakalım ne diyecek Dr iyice agirlastim bakalım🤭
Sila66 Surprizzz2022 bana da erken dogum rıskı vardı Allaha Sukurler olsun haftamıza geldik canım saglıkla gelsin😍❤️