Sak94 Annemm1213 canım dün aynısını bana da yaptılae yara var mı siye baktılar evet çok can acıtıcı bir durum. Ama yara çıkmadı. Hematom varmış onu gördü doktor senin kanaman çok olmuş muhakkak bir sebebi vardır sebepsiz kanama olur mı? Doktorlar normal diyip yolluyorlar. Bende 21. Haftadayım doktor benek sağlıklı kanamanın benekle ilgisi yok ama kanama durana kadsr kesinlik istirahat tek tedavisi istirahat dddi. 3 günde bir proluton oluyorum 3 öğün. Progestan alıyorum kanamam çok olursa progestan iğne de vurduruyor iğne kesinlikle 12 14 saat için kanamayı durduruyor ama durmuş olması orada kanın bitmiş olması anlamına gelmiyor malesef. Eğer adet sancın gibi sancın varsa kasıklaeında muhtemelen sende de hematom vardır. Ben 4 doktora gittim 4 ü de göremedi. 5. Doktor hematom olduğunu gördü ve bana gösterdi anlattı güzelce kesinlikle ikna oldum
Ferahs Kalbimmmmm evet oluyordu adet sancısı gibi, bir kanamam korkunç düzeydeydi 9. Haftamda oldu 26. Haftaya kadar kanadım, korkmayın dua edin onlar çok güçlü, ben doğurdum çok şükür allah size de nasip etsin
MerveUmutAsel Busumt 12. Haftamda çok şiddetli kanamam oldu dediğiniz gibi paçamdan aktı kese arkası kanama alanım varmış