• Gebelik
  • Haftanız ve Bebeğinizin Kilosu Nedir? ✨

Mmgndz bana da oyle soyledıler sızce normal mi bu. Mıllet 18. 19. Haftalarda 250-400 gramlar yazmıs . Stres oldum 😣

Sibelakta doktorum bişey demedi ama insan tabi diğer yazılanları görünce düşünmüyor değil onlar mı normal biz mi normal değiliz anlamıyorum ama sağlıklı olsun yeter elbet alır ☺️

Nanelimonn stres yapmıyorm daha çok erken çünkü ancak merak edip internetten bakmıştım 17. Hafta için gayet iyi olduğu yazıyordu:) stres yapmayın daha çook var

Sehriban__ 32+2 1905 gr 35 haftada kontrolümüz var bakalım o zaman ne kadar alacak merak ediyorum

Mrymcngzll Aslında belli bir rutinim yok. Her gün muz yemeye çalışıyorum. Normal şekilde yemeklerimi yiyorum, eğer gün içinde acıkırsam da yiyorum yememezlik yapmıyorum. Sabahları bazen genelde kaşarlı tost yiyorum :)

1. hafta 50 gr

Kizlar yine yediklerimize dikkat edelim illa ki ..ama ben yediklerimzle bebegin dogdunda kilosu ile alaka bulamyrm annenin tamamiyle bunyesi ve genetik diorum. İlk hamileligmde normal beslendm dikkat etmedim ozelikle 4 kilo dogdu

Sehriban__ 21+4 441 gram olmus oğlusum 🥰🤲 bide makat gelişli duruyo suan dedi doktorum sizlerde bu haftalarda böyle bisey yasadınız mı