• Gebelik
  • Haftanız ve Bebeğinizin Kilosu Nedir? ✨

35+3′deyim kontrol 2 gün önceydi doktor kilosuna 2.500 kg dedi..

Csknnbuse benimde bugün 32+2 görüş günümüzdü. 1830gr 43cm dedi. Kilo olarak 1 hafta geri ama sıkıntı olmaz dedi 🥰

37+1 3511 gr 54 cm bugün muayene oldum haftaya salı doğum günü belirledik🤲

Smia
    Bence iyidir ben 35 haftalığım kilosu 2500 du doktor bana kilosu gayet iyi falan demişti..

32+0 da 43 cm 1770 gramdı. Karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş sanırım haftasına göre birazcık zayıf kalmış 🥺

Mmgndz bana da oyle soyledıler sızce normal mi bu. Mıllet 18. 19. Haftalarda 250-400 gramlar yazmıs . Stres oldum 😣

Sibelakta doktorum bişey demedi ama insan tabi diğer yazılanları görünce düşünmüyor değil onlar mı normal biz mi normal değiliz anlamıyorum ama sağlıklı olsun yeter elbet alır ☺️

Nanelimonn stres yapmıyorm daha çok erken çünkü ancak merak edip internetten bakmıştım 17. Hafta için gayet iyi olduğu yazıyordu:) stres yapmayın daha çook var

Sehriban__ 32+2 1905 gr 35 haftada kontrolümüz var bakalım o zaman ne kadar alacak merak ediyorum

Mrymcngzll Aslında belli bir rutinim yok. Her gün muz yemeye çalışıyorum. Normal şekilde yemeklerimi yiyorum, eğer gün içinde acıkırsam da yiyorum yememezlik yapmıyorum. Sabahları bazen genelde kaşarlı tost yiyorum :)