momsbaby22 Bahaarrrk 8 aydır her hafta deneyince bu ay eşime söz verdim akışına bırak biraz çok takıyorsun o yüzden de olmayabilir dedii içim içimi yesede yapamamm😂
Bahaarrrk momsbaby22 benim ilk ay belkide ondan bu telaş önümüzdeki aylara test elimde kalmazssa bende yapmam artık heralde canım
noble1 HMH ay benimde pik 9 çatlama 10. Cuma erken gebelikte çıkar varsa bi şey diye düşünpyrum sabırsızım🫶🏻
Bahaarrrk noble1 yapmıştım ben 6 ve 7 Mayıs’ta ovulasyon testi pozitifi görmüştüm 11 gün geçti 14. Günde belli olur diyorlar
Bahaarrrk noble1 benimde yumurlamadan sonraki 14. Ve 15 gün oluyor hsr türlü son reglı beklemiş oluyoruz hatta bu gün eczaci bana erken gebelik testi regl tarihi geviktikten 6 gün sonra belli olur dedi şok oldum 6 gün geçerse kan veririm teste gerek kalmaz ki😂
Bahaarrrk noble1 benimde cuma belli olur olup olmadığı hatta pazartesi için sağlık ocağına randevu aldim kan veririm diye😂😂
noble1 Bahaarrrk valla bende cuma varsa bi şey çıkar diye düşünüyorum🙈. Yakın zamanda bi kaybım var onda reglden 3gün önde çıkmıştı erken gebelik testinde
Kubraalp @“Bahaarrrk”#p27813532adetime3 gün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı. [https://mutluresim.com/images/2023/05/16/nzFWaZ.jpg](https://)
buket07 mommyinthefuture bende çatlatma iğnesi vuruldum o yüzden bekliyorum. Geçen ay 12. Gunumde yaptım pozitifti çok sevinmiştim o yüzden suan beklemedeyım
mommyinthefuture buket07 En mantıklısı o gözüküyor. Daha net sonuç olur, acabasız.Hem o kadar bekledik, birkaç gün daha da bekleriz Allahın izniyle. Güzel, pozitif sonuçlar alalım inşallah hepimiz. 🤲🏻🌹
Nerminnce Bahaarrrk erken test yaptım negatif 🥹 gözler yaşlı yine canım geçmeden yapma bak bilsem de yok belki test yanılma vardır diyorum 😃
Dolphin16 Benimde bu tarihler ama ben bu hafta yumurtlama gördüm şimdi ne olcak bilmiyorum günleri değerlendiriyorum tutarsa adet olmam herhalde bende anlamadım
Smyald mommyinthefuture bende beklemedeyim adetime 2 gün kaldı lütfen dua edin benim için çok istiyorum çocuk sahibi olmak🥺 11 günde idrar testi yaptım sma negatifti şimdi adetimden sonra deneyeceğim dualarınızı eksik etmeyin lütfen