Bahaarrrk HMH benimde 7-8 Mayıs ovulasyon günümdü 19 Mayıs beklenen adet tarihî testin pozitif olursa haber verir misin
noble1 HMH ay benimde pik 9 çatlama 10. Cuma erken gebelikte çıkar varsa bi şey diye düşünpyrum sabırsızım🫶🏻
Bahaarrrk Themoretheless bu Sabah yaptım negatifti sabahları ilk idrarla deniyorum yarın tekrar denicem
Themoretheless Bahaarrrk dayanadim kan verdim bes gun var ama en azindan kan sulandiriciya baslarim varsa bi de sigara kullanıyorum onu birakirim
HMH Bahaarrrk tabi ki haber veririm senden de haber bekliyorum o zaman 😇 sana direk nasıl ulaşılan profilden mesaj yazma vs var mı bu uygulamada pek bilmiyorum da
HMH Bahaarrrk ben 19 mayısta erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum bugünlerde 1-2 kez yaptım ama varsa da çıkmayacağını tahmin ettim tabi çıkmadı herhangi bir şey
Bahaarrrk HMH ya ben az önce eczaneye gittim erken gebelik testi 140 TL ve en erken ne zaman sonuç alırım diyorum regl tarihinden sonra 6. Günde diyo ajsjsjs o zamana kadar normal testte bin defa görürüm sonucu
Bahaarrrk Themoretheless aşkım varsa bille değerin yükselmene ihtimali var 5 gün önceden keşke daha yakin olmasını bekleseydin.
momsbaby22 Bahaarrrk normalde 2 test devirmiş olurdum bu ay günüm geçmeden test yapmama kararı aldım sakince bekliyorum😂🌸
Bahaarrrk momsbaby22 sendeki sabır bende olsa neler yapmazdım neler😂😂😂 yarın sabah sonraki sabah hatta her sabah test denemeye devam 🤌🏻💃🏻😚
Themoretheless Mebus persembe 0.46 idi bugun 1.68 . Yukselmez bu ay da olmadi . Daha dort gun var ama sanmiyorum
Mebus Themoretheless bende kan tahlili için geldim acilden gebelik testi yapmıyorlar bide ağrıyan kaşığımın üstüne eliyle başlı uyguladı fıtık vs var mı diye şimdi daha da çok ağrıyor
Themoretheless Bahaarrrk ahh ahh kuzu asiri sabirsizimm😅 kan pihtilasmam var bir de igneye baslamam lazim ondan bu yakim takip
momsbaby22 Bahaarrrk 8 aydır her hafta deneyince bu ay eşime söz verdim akışına bırak biraz çok takıyorsun o yüzden de olmayabilir dedii içim içimi yesede yapamamm😂
serifeaslan01 Kızlar belim ağrımaya başladı aşırı bat 22 sizler nasılsınız bide böyle basım dönüyor sanki ara sıra oturuken ayağa kalkarken filan
Bahaarrrk Themoretheless bende hiçbirsey yinede düzenli test yapıyorum meraktan ölücem 😂😂 varsa 1 gün önce öğreneyim diye can atıyorum resmen