Mervosssse ElaytA dönüyor merak etme. Benimde o haftada makat geliş di. Şimdi 34. Haftaya girdim ters dönmüş.
09-11-22 ElaytA stres size de bebeğe de iyi gelmez her ikisinde hazır hissedin kendinizi bnce naçizane fikrim tabiki sizin için daha sağlıklı olur 🤗
Smia Şaka gibi bu drlar sezeryandan kazanmak için nasıl panik yaptiriyolar korkma kuzum 30 dan sonra donuyo zaten ya hatta son dakika doğuma kala bile dönen var yani kendine stres yapıp bebeği kasma insallah sağlıkla gelir bebisin
ElaytA Smia Ay insaallah canim tabiki önemli olan sağlıkla gelmeleri de işte insan yine de takiyo kafasına 🙏🌸
262223-- ElaytA doğuma kadar daha 40 kere döner bacım 😂😂 sabret yeri günden güne daraldığı için biraz geç dönebilir endişe etme
asiyeninannesi ElaytA hııı, e benimkide 28 hafta daha dönmedi, doktor bana haftan daha erken dedi stres yapmayın
ElaytA asiyeninannesi evet şimdiden bana dedi yani eğer dönmezse sezeryan olur diye. Hayirlisi bakalim daha çok vakit var döner belki 🤗🙏
1asel-duru ElaytA daha 10 haftadan fazla var erkenden sezeryan demesi bana biraz saçma geldi çünkü zaten son haftalarda dönüyor bir an da dönebiliyor bazen şu an dönmesi için erken değil mi bu haftalarda doğum pozisyonu almaz ki
ElaytA 1asel-duru yani ben de o yüzden erken doğum riski falan var mi dedim. Yok hersey yolunda ama makat dönmezse sezeryan olur dedi. Ama dönme ihtimali yüksek tabi dedi.