ElaytA Kızlar cumartesi doktorum 28 haftayiz. Bebis makat gelisli dönmezse sezeryana dönebilir doğum dedi. Birinci normaldi benim. Bu haftada böyle olup sonra dönen var mı? Daha 28 hafta bayağı bi var 40 haftaya sonucta
Aslibali ElaytA benimki şimdiye kadar 3-4sefer döndü. 29. Haftadayim. Doktorun moral bozmak için var herhalde.
ElaytA Aslibali aslında hep normal doğurmaya calisir 10 yıldır tanıyorum kendisini böyle devam ederse sezeryan olur dedi.
Ece_burhan ElaytA benim ilk gebeligim bende 28 haftadayim benimkide ayaklari asagida kafasi göbek tarafimda banada sezeryan dedi ama doktor döner dedi dönmezsse mecbur sezeryan
ElaytA Ece_burhan evet sağlıkla olsunlarda tabi ama normal.olursa daha iyi olur birincide çok çabuk ayaklanmistim
Dunyevi ElaytA o zmna kadar kaç takla atıyolar ben 33 haftalığım makat geliş şuan ama 41.haftaya kadar bekleriz dedi
Buglem- ElaytA 36 haftaya kadar hatta sona kadar bile doner diyorlar benimde 34e kadar makatti 34 yan dedi doktorum bakalım bugün kontrolüm var 36 bitiyor ne diyecek 😊prenses hanım devamlı hareketli
ElaytA 09-11-22 evet insan ister istemez kafasına takiyo en önemlisi tabiki sağlıklı gelmeleri de yine de normal olursa tercihim o olur birinciden deneyimle 🤗❤️
Ece_burhan ElaytA anliyorum seni bende normal istiyordum doktor ters diyince her ikisinede kendimi hazir tutuyorum hayirlisi olsun sag salim bebişlerimizi kucagimiza alalimda
Buglem- ElaytA hemde nasıl inatcilar 😄 ama bugün son durumu ile dogum sekline karar verilir diye düşünüyorum artık
09-11-22 ElaytA stres size de bebeğe de iyi gelmez her ikisinde hazır hissedin kendinizi bnce naçizane fikrim tabiki sizin için daha sağlıklı olur 🤗