Merhaba ben xiaomi kullanıyorm. Alalı 2 sene olucak ve ben fırın çok kulllanan biriyim, kek börek, ana yemekler vs.şahsen ben air frey alalı fırınımı 2 kez kullandım sanırım. Herşeyii gayet güzel yapıyor. Patates tavada vs. Yapıldığı gibi şezzetli olmuyor diyenler bence üzerne yağ serpiştirip bırakanlar. İlk defa denediğim de bende aynı şeyi düşünmüştüm ama kullandıkça tecrübelerim arttı. İşk denemeden sonra bir daha öyle yapmadm. Şöyleki patates konusumda şöyle bir tavsiye verebilirm, ben yağlı kağıt seriyorm içine ve yağı üzerine az miktarda döküp birazda tuz ekliyorm sonra elimle patatesleri iyice karıştırıyorm hepsi yağlanmış ve tuzlanmış oluyor. Öncesinde tuz koymak piştikten sonra üstünde tuz taneciklerinin olmamasını da sağlıyor bazen pul biber ve nane de ekliyorm eşim sevdiği için. Kek için de minik browni kağtlarım var mesela tabi siz başka kalıplarda kullanabilirsiniz tek mesele içine kalıbın sığması daha geçen kek yaptm . O kadar hafif yumuşak ve lezzettli olduki yeseniz anca anlardınız 😂ben bile şaşırdım yani ve inanın sadece 5 dk da pişti. ( küçük browni kağıtlarında olduğu için)5 dk da yaptm dediğim de yiyenler inanmadı😂 aşırı hafif olduğunu da söyleyip tarif istediler hatta. Sebzeleri efsane yapıyor özellikle bu ara kızarmış bibere takmış durumdayız. Bayılarak yiyoruz valla 😊
Ben möz patlıcan be biberlerimi kışlık air freyde yaptm mis oldular. Tavuk konusuna gelirsem kanatı tek geçerim resmenn öangalda olmuş gibi oluyor . Ben buzluktan çıkarıp soslayıp direk atıyorm. 1 paket çok rahat sığıyor. 30 dk da iyice pişmiş mis gibi çıkıyor. Buzlu atmasam zaman daha bile kısa olur. Uzun uzadıya yazdım ama umarım faydalı olmuştur. Kısacası benim elim ayağım oldu ve tepe tepe kullanıyorm. Ben şehir dışında yaşıyorm misafirim çok yoğunn gelmez ailelerden uzağız 2 kişiye gayet rahat yetiyor hacmi . Kalabalık aileylesinz xiaomi küçük gelebilir.sadece bunu da belirtmemde fayda var.( ben hem uzağız hemde tezgahımda çok yer kaplamasın diye hacmini büyük almadım)Kim sorsa tavsiye ederim. Özellikle çalışan annelere dicem ama ev kadınlarının da çok büyük hakkı sanki evde iş mi bitiyor 😂hepinizi öpüyorm canlarm ilk defa buraya bu kadar uzun bir yazıı yazdım .. 🙈🙈