BE2701_- Kızlar iki günden beri su gibi akıntı oluyor ama öyle çok değil sızıntı gibi aceba bebeğin suyu olabilirmi .
KumCi BE2701_- benim de bir kaç gündür geliyor yarın doktora gideceğim oturduğun veya uzandığın yerden kalktığında geliyor dimi?
Miniksercem Bendede o şekilde oluyor doktor hormonsal normaldir dedi ama sizde muayenede sorun ne olur ne olmaz
Burcu-Elisa BE2701_- benim ilk hamileliğimde olmuştu bir turnison kağıdı veriorlar iç çamaşırına koyuyorsun bebeğin suyumu idrar kacırmamı belli oluyor
cauuv1 8 aylık hamileyim bende de oluyor 3 kez oldu yarın kontrolüm var bakalım ama bence su degildir akıntı
KumCi cauuv1 maşallah ben 8.haftada yaşıyorum bunu ya neden acaba😫 enfeksiyondandır deniyor ama bakalım
isil96 BE2701_- aynı sorun bende de var ancak bebek büyüdükçe rahim genişlediği için idrar kesesine yapılan baskıdan dolayı oluyormuş doktor öyle söyledi bana 16+2 deyim sizin kaçıncı hafta ?
turkuaz_ BE2701_- kaç haftalıksın. Bendede bazen oluyor ama heralde çiş kaçırıyorum hamilelikten dedim pek şey yapmadım
BE2701_- turkuaz_ 36 haftalık ama idrar kaçirma deyil benim sürekli iç çamaşırım ıslanıyor yani mormaldede akıntım oluyordu ama böyle deyildi 2 günden beri su gibi oluyor ama azar azar geliyo