Eceee rumeyshaan benim ki de beğenmedi kızımız olacak Lidya koyacağız çocuk sizin çocuğunuz beğenmesine gerek yok kimlik çıktıktan sonra mecbur seslenecek ismiyle önemli olan bizim içimize sinmesi 🙂
Betulakarr rumeyshaan ben böyle karar verdim dersen eğer ki bir daha karışamaz. Ben böyle istiyorum boyle karar verdim ya da eşimle böyle karar verdik gibi. Cocuk sizin çocuğunuz söz hakkı sahibi olan sizsiniz karar verecek olan da sizsiniz gerisi boş. İstediğiniz ismi gönlünüzce koyun 😘
beyzacmvrc rumeyshaan güzel yani nesi varmış kuranı kerim den bı sure ismi ne kadar yanlış bı yorum yapmış bilmeden
Masell rumeyshaan normalde Kerem Tahadan daha güzel ama sırf o şekilde tepki verdiği için hayatta Kerem koymazdım.İnsanlar bazen o kadar hadsiz oluyor ki sem kimsin de benim fikrime ıyy dersin.Çok.hoşuna gitmediyse hmm sanki Kerem daha hoş diyebilirsin de o tepki ne öyle.Sakın Kerem koymayın☺️
Fik Ah kuzu bendede sıkıntı var herkes beğeniyor bir tek o beğenmiyor geçen gelmiş bana Nilay olmaz mı diyor bende yok ya Nil olursa olur dedim direk 🤦🏻♀️
mervesefs55 rumeyshaan ben Yavuz selim koyucam ahmet aras ,akif ahlas , Asaf , Tahsin, Enes Hamza ,ali gibi isimler de olabilir yağız ,Tuğrul, da güzel
MadameHappy34 rumeyshaan Biz de bir tane Talha var asiri sinirli laf soz dinlemez :) benim oglumun adi ali asaf,aliler yaramaz sinirli oluyor dediler dinlemedim :) smdi anami aglatiyor :))
rumeyshaan MadameHappy34 su an erkek isimlerine bakiyorum bu kadar taha isminde gelen yorumlar sans olamaz 🥹
GulserenKY Gamzegll Dalga geçilecek bir isim değil ki. Çocuklar dalga geçecek şeyi her zaman buluyor 🙂
Ceren1993 Yeğenimin ismi ben koydum Hz. Ömer Müslümanlığı kabul etmiyormuş Rabbim Taha suresini indirmiş Hz.Ömer Taha suresini okuyunca Müslümanlığı kabul etmiş❣️
rumeyshaan Ceren1993 evet taha suresini okurken aklima geldi anlami da com guzel kendi annem cok begendi gel de kaynanama sor 😂 mumkunse kuranda gecen ve anlami guzel olan isim koymak istiyorum
Ceren1993 rumeyshaan bence koyun evet yaramazlar ama artık yaramaz çocuk yok çok zeki ve annesine çok düşkün aile kavramı çok gelişmiş bi çocuk isim analizlerini araştırmıştım o zaman isim özelliklerinin hepsini taşıyor
Mine16 rumeyshaan Ay bu kaynanalar gelinlere muhalefet olmak için doğmuş ya 🤦🏼♀️ oda doğurmuş isim koymuş sen diyor musun çocuklarına ne biçim isim koymuşsun bune diye 😬😬🥴 biz gelinler cidden çok sabırlıyız 😂😂 Biz de Mete koyduk kaynanam sordu söylediğim de Mete mi dedi sonra biraz sustu neyse siz bilirsiniz sizin çocuğunuz dedi 🤣🤣 beğenmedi belli ama allahtan çaktırmadı da Hastane çıkışı gökkuşaklı aldım gösterdim ay bune diyor başka şey yokmuydu sonra neyse sizin çocuğunu siz bilirsiniz diyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Snsineem Bizde Yağız Kağan vereceğiz inşallah ilkte beğenmediler laf ettiler ama biz vazgeçmedik sonuç olarak anne baba olarak siz karar vereceksiniz canını sıkma canım benim siz ne istiyorsanız o isimi koyun taha ismide kötü değil Göktuğ ismide hoş fikir olsun ❤️
Meyra21 Bende taha koymak isterdim ama eşim illa Bilal olsun diyor ( Bilal i Habeş). Taha çok güzel bir isim ☺️
QBuse1123 rumeyshaan İçinden ne koymak geçiyorsa onu koy bizde İsme karar verdik kimseye sormadık kaynanama da sormadım söylediğim de de ne dicegi umrumda değil açıkçası Belinay ismine karar verdik bizde(cennette peygamber çiçeği)anlamında.