Berkos Arkadaşlar 4+6 gebelik mevcut.. 2 kere beta verdim biri 1296 çıktı diğeri 2491 çıktı en son 2 gün önce yaptırdım fakat benim asla geçmeyen karın ağrım var sürekli karnım da ağrı var.. neden olabilir ? sadece uzanınca biraz geçiyor..
Mhmtefeaysnr Berkos canım 23 haftalığız benim hala var baştan beri hiç belli bi sebebi çıkmadı geçecek gibide değil
Gunes17 Berkos gebeliğin başlarında böyle ağrılar yasanabiliyor eğer çok ağrı yoksa lekelenme kanama yoksa endiselenme doktora gittiğinde mutlaka danış enfeksiyon varsa oda ağrı yapabilir çünkü
Musmutluuu Berkos merhabalar siz keseyi görebildiniz mi.. ben daha yeni hamileyim en son 3 gün önce beta verdiğimde 222 ydi. Birazdan yine kan vereceğim çok merak ediyorum. Bikaç gündür o kaşar karnım ağrıyor ki bıçak saplanır gibi ve geçmiyor ne yapacağım ne yapmam gerekir bilmiyorum
Berkos Mhmtefeaysnr ayy nasıl bir ağrı? yani sürekli var bende hiç geçmiyor.. Benim 1 kızım var fakat öncesinde 5 düşüğümde var.. Onlarda da oluyordu ve genelde düşük ile sonuçlandı..😥 umarım bunda böyle birşey olmaz..
Mhmtefeaysnr Berkos bende yaşadım bir düşük. Bu ağrıda o ağrıya benzer bi ağrı yani adet sancısına çok benzer bir ağrı. Hamileliğin başlarında daha çok korkardım düşük mü yapıyorum kanamam mı olacak diye düşünüp dururdum ama büyüdükçe hareketlerini hissettikçe rahatlıyorum.
Berkos Gunes17 çok şükür kanama yok canm..idrar yolu enfeksiyonu vardı doktor toz şase verdi dün gece onu içtim ama bugün yine ağrıyo 🤕
Berkos Musmutluuu ben daha kadın doğuma gitmedim malesef acilden beta bakıyorum.. 2 gün önce gece 12 de kan vermiştim 2491 idi birde bu akşam verdim saat akşam 8 gibi 3918 çıktı ama asla geçmeyen karın ağrım mevcut..
Cnsbzkrt Musmutluuu kese görünmesi için genelde doktorların söylediği beta değerin 1500 kere çıkmış olması ama bazı insanlar da geç döllenme olduğu için geç de gözükebiliyor 😌
Musmutluuu Berkos çok teşekkür ederim, evet çok şükür 3200 çıktı çok mutlu oldum tam sevincimi yaşayamamıştım çünkü😞 öğleden sonra devlet hastanesine gideceğim muayeneye dua edin 🥰
Musmutluuu Berkos aaayyyyyy gerçekten mi 😍😍🥲 ben de keseyi görebildim çok şükür. Bebiş görünmedi daha 4 hafta 2 günlükmüş🥺 sizinki ne kadarlık
Berkos Musmutluuu 🙏🙏 benim üstten gözükmedi alttan baktı gördü ikisini de canm. usg 4+5 ölçtü ama adete göre 5 haftalık bugün
cancik Haftaya girmek üzereyim, ilk haftalardan beri karnım yırtılırmışcasına ağrıyor doktorlara çok sordum organlarım yer değiştirdiği için vs oluyor