cahilelafanlatamazsinyorulmaa Papatya07- yumurtlama 3 gün üst üste pozitif çıkarsa eğer 3.gün yiyorsun çatlamayı kolaylaştırır ama gerek kalmaz yarın çatlamayı görürsün 🥰
Papatya07- cahilelafanlatamazsinyorulmaa tamam canım dediğin şekilde yaparım zaten yarın duruma göre paylaşırım yine 🥰
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Papatya07- tamam ama perşembe eşim gidecek demiştin biraz detaylı olacak değerlendirdikten sonra 3 havuç yiyin ki yarın çatlasın yumurtan😍
Serpbars Papatya07- ve avakoda ye kuzum her gün bir tane eğer tadını beğenmezsen muz ile ezip yiyorum ben sende dene kuzum
Papatya07- cahilelafanlatamazsinyorulmaa Şöyle yapsam olur mu canım, bugünü değerlendirsem yarın teste göre yine koyu olursa yine değerlendirsem bu süreçte havucuda yesem 🥰
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Papatya07- 1 gün önceden yemen daha iyi olur çatlar çatlamaz beraberlik olunca tutma ihtimali daha yüksek ama şöyle bir durumda var sperm 3 gün yaşadığı için perşembe günü de çatlasa yine hamile kalma ihtimalin var 🥹
Papatya07- cahilelafanlatamazsinyorulmaa evet canım ben bugünü kesin değerlendiriyorum cepte, havuçta yerim yarın ki teste göre yarın akşamına değerlendiririm sonrası nasip artık 🥰
Papatya07- Serpbars iki defa yiyebildim kuzum alır yerim ama bende patates salatası yaptım onunla yiyebildim 😂
Serpbars Papatya07- yeminle tadı çok tuhaf değilmiya ben de zorla yedim 2 kere 😂kuzum belirtin felan olursa söyle arada olurmu inşallah ikimiz bu ay o güzel haberi alırız
Papatya07- cahilelafanlatamazsinyorulmaa tabi ki canım ben iki defa kaldım hamile takvimle öyle test falan yapmadım ama kaybettim nasip herşey
dolunayes Papatya07- alttaki testte olmus gözüküyor. Ama yarin da devam edebilir yumurtlama sen dediklerimi uygula unutma
Papatya07- Kızlar hakkınızı helal edin başınızı ağrıttım sizin bayağı ama canım sıkıldı şuan öğlen yaptıklarım T koyu çıktı fakat şimdi tekrar yaptım T silik niye böyle oldu sizce yumurtlama olup hemen çatlar mı Üstteki öğlen alttaki şimdi yaptım @dolunayes cahilelafanlatamazsinyorulmaa @myangelson @Sukran2022 @Serpbars
dolunayes Papatya07- valla avakado yumurtlama sonrasi yenilir diyolar tutunma icin . Yumurtlama gunu de havuc 1 adet ye yeterli
dolunayes NeclaMecitoglu evet olmus ama yarinda devam edebilir yumurtlaman bu tam kaliteli yumurta olmuyor . Tam koyu olup digerini bastirinca kalite oluyor
Serpbars Papatya07- değerlendir kuzum yine bugün evet karışık olmuş biraz senin ama belkide hemen çatlamıştır