Papatya07- Kızlar kafam karıştı hep silik çizgi sanki 13 Mayıs daha koyu yumurtlamamı oldu acaba olduysa kaçırdım gibi 😔
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Papatya07- 13 Mayıs’ta koyulaşmaya başlayıp bugün silikleşmeye başlamış 🤔
Papatya07- myangelson inşAllah canım 24 saat geçmeden çatlama olmamıştır herhalde son iki gün saatinde yapamadım
Papatya07- Reglm 10 gün sürüyor son günler leke şeklinde geliyor sat 30 Nisan takvime göre bugün yumurtlama gösteriyor
dolunayes Papatya07- takvime aldanma sen test aslolan. Hayir o gun yumurtlama degil 30 nisan yani lh yuksek sadece. Yumurtlama oldugunda diger cizgiyi bastiracak
myangelson Papatya07- yani sanmıyorum canım uygulamaya uygun çıkmıyor bazen de ovulasyon. Böyle silik olup birden pik olabilir yarın devam et bakalım ne olacak ama bence henüz olmadı
Papatya07- myangelson tamam canım ben yapmaya devam edeyim buradan yine paylaşırım belirti olarakta akıntı yok sadece dün regl sancısı gibi ağrım oldu
myangelson Papatya07- tamam canım paylaşırsın bakarız ama için rahat etmiyorsa bugünü değerlendir istersen dün yumurtlama olup olmadığını anlayamadigin için
Papatya07- cahilelafanlatamazsinyorulmaa dün 13.00 yada 13.30 du bugün 09:15 gibi yaptım sıvı olayına dikkat ediyorum ama
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Papatya07- sabah yaptığından dolayı öyledir belki sen 1 de yine yap eğer bu şekilde çıkarsa dün yumurtlama olmuş olabilir
Papatya07- cahilelafanlatamazsinyorulmaa oda aklıma geldi ama bilemedim olmazsa aynı saatte tekrar yaparım değerlendiririm bugünüde teste devam ederim
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Papatya07- aynen her ihtimale karşı tekrar yap belki yumurtlamayı bugün görürsün
Papatya07- cahilelafanlatamazsinyorulmaa @myangelson kızlar tekrar yaptım bu şekilde