Amineazra gizemtasbasi girmesini isterim zaten o da olmak ister bi de annemi isterdim kendimi iyi hissederim o zaman 🌸 bakalım nasip
SheeR gizemtasbasi kesinlikle girecek girmeme gibi bi lüksü yok 😂 normalde olsa sezeryan da olsaa girecek 😂😂
yagmur089 gizemtasbasi sahsen ben istemem ya 😂dogum aninda bayilir fln hic sey yapamam 😂saka bi yana isterim ama alsalar ama almazlar
Kalbiimde2can gizemtasbasi ilkinde girdi bu seferde girecek 🥰 Dogumdan sonra bana dedigi: eger girmeseydim bu kadar etkilenmezdim seni daha iyi anlayabiliyorum oldu ve oglumuz dünyaya geldiginde ilk yavruma sonra kafami cevirip esime baktigimda o göz yaslarini gördüm ya🥹
catandgirlmom gizemtasbasi ilk doğumum olacak inşallah salı günü, eşimde girecek sezaryen zaten onun desteğini hissetmek bana güç verir ❤️
Bulbulyuvasi gizemtasbasi ben devlette doğurmayı planlıyorum oraya da alıyorlar mı bilgim yok ama bir yandan gelsin bir yandan da gelmesin isterim o biraz hassas beni sinirlendirir onu öyle görmek
heyecanliana93 gizemtasbasi Devlet hastanesinre doğum yapacaklar heveslenmesin sancıyı bile tek başınıza çekiyorsunuz 😵💫
Mavigozunannesi gizemtasbasi eşim ilk doğumda girdi okadar güzel bir anı kaldı ki o heyecanı yanımda olusu guc verdi kızım normal doğdu. 2. Doğumda acil seseryana alındım o yüzden giremedi şimdi 3.oda mecburi seseryan yine almazlar heralde
Sedefdinc gizemtasbasi bundan 2 sene önce kulak deldirmeye gitmiştik beraber ilk o deldirdi adam gözünü kırpmadı sonra sıra bana geldi ben deldirirken aa diye bi ses çıkardım diye bayıldı sjjsjsjs girmemesi benim sağlık açımdan daha iyi gibi 😂
Busakturk gizemtasbasi ay ben asla istemem eşimde giremez oracıkta bayılır artık ya heyecandan ya stresten ahahah