• Doğum
  • Eşler Doğuma Girecek mi? 😊

Bende girmesini çok istiyorum hayırlısı bakalım ❣️

gizemtasbasi Bende girsin istiyordum, destek olsun istiyordum. Ama doktorum dedi ki benimde 2 evladım oldu ben hiç birinin doğumunda bulunmadım. Babalık dediğin duygu kucağına alınca tamamlanıyor. Oyüzden beklesin biz ona yavrunu götürelim dedi. Sezeryan veya normal farketmez dedi. Sen içerde doğururken Bırak o dışarda dokuz doğursun dedi 🙈 Daha 12 hafta kadar var 😂 Hala düşünüyorum 😂😂

İki hafta önce sezaryen doğum yaptım eşimde girdi iyiki girmiş çok güzeldi onun ilk anını görmek diyor

gizemtasbasi eşimin asla öyle o halde görsün istemem şahsen normal doğum yapmış birisi olarak konuşuyorum zaten bütün sancılarda yanımızda oluyorlar e nasıl çıktığınızda görmesinler bi zahmet 😁

gizemtasbasi normal doğum yapmıştım eşim her anda yanındaydı. Doğum anı da dahil. Şimdi ikinciye de kısmetse girsin istiyorum. O hali görsün, görmesin meselesi değil zaten adam alt tarafta durmuyor, oraya bakmıyor bile. Benim başımda durup, elimi tutup, destek vermişti. Ki benim için çok değerliydi. Sadece o gün için bile hakkını ödeyemem eşimin 🥰

Mlkengn normal doğuma alınıyomuş bizim hastanedede ben girmesini istiyorum ama doktor tavsiye etmedi anneyi bırakıp babayla uğraşıyoruz fenalaşıyolar dedi🤭

Nurrrr90 evet öyle şeyler oluyormuş ben eşime defalarca sordum girmeden ama neye dayanıp neye dayanamayacağını biliyordum zaten. Bide normal doğumda zaten son anda doğumhaneye alıyorlar. Yani 10 cm açıklık sizi çıkartıyorlar çatala. 5 dk içinde doğmuş oluyor, o 5 dakikaya da dayansın adamlar canım 😂🤦‍♀️😂🤦‍♀️ biz nelere katlanıyoruz 😂🤦‍♀️😂 bebek çıktıktan sonra hemen çıkıyor zaten baba. O anda bebek eşiğini çekiyorlar, dikiş atıyorlar falan. Orada durmasına gerek yok. 🤦‍♀️😂

gizemtasbasi Girdi. iyiki de girmiş o ameliyathaneye girmek için hazırlanırken ben çok stres olmuştum, çok ağlamış ve genel anestezi istemiştim. Ta ki eşim yanıma gelip benimle konuşmaya başlayana kadar sonra çok rahatlamıştım.

gizemtasbasi ilk doğumuma girmişti şimdi ikinciyede girecek
          Normal doğumdu zaten o altta neler oluyor görmüyor boynuma destek olmuştu elleri hep yüzümde omuzlarımdaydı hayatımızdaki en mucize anda birlikte Yanyana olmak çok güzeldi 😇

gizemtasbasi sadece eşim vardı yanımda başından sonuna, kordonunu o kesti, benden sonra bebeğimle çıplak ten tene temas yaptılar. Tüm ağrılarımda masaj yaptı. Epizyo dikişi sırasında bile yanımdaydı. Kesinlikle yanınızda olmasını tavsiye ederim.

Nurrrr90 aynen benim eşimde aynını dedi ben düşer bayilirim dedi o yuzden aman sen gelme dedim bende 😁😁

Keşke girebilseydi hastane prosedürleri bla bla içeride çok ihtiyacım oldu desteğine sakinleştirici vurup odaya gönderdiler. Bebeğim erken doğdu..