Zln2152 fztanne_ çevreden dolayı siz cinsiyete bağladınız sanırım☺️ Kaç haftalıksınız ilk gebelik mi?
Zln2152 fztanne_ maşallah sağlıkla gelsin inşallah 🙏 bu haftalarda belli olur aslında Ben 12 haftalıkken öğrenmiştim ☺️
_brcu88_ fztanne_ ben erkek diye biliyorum 😘kıza hamileyim ama Allah’a şükür daha 19 haftalığız herhangi birşey yok cildimde
nerminnn_ fztanne_ cildim çok bozuldu sürekli aktif sivilcelerim var erkek bebek bekliyorum bu durum tamamen hormonlarla alakalı
Betulnnmz fztanne_ ilk çocuğum kız kirpiklerim falan dökülmüştü yüzümde leke olmuştu şimdi oğluma hamileyim yine yüzümde leke oldu ve ek olarak cildim pul pul dökülüyor 🤷♀️
Betulnnmz fztanne_ ay evet aynaya bakasım gelmiyor bıyık bölgem de kararma oldu birde sanki bıyıklı gibi geziyorum 🤦♀️ serumlarım vardı hamilelikten önce kullandığım doktor randevum da sorup tekrar kullanmaya başlayacağım uygun görürse 🤷♀️☺
Zehross03 fztanne_ dikkat edilmezse cıkıyo gerçekten bayramda annemin yanında 1 hafta kaldım 4 kilosunu orda 1 haftada aldım sadece evime geldim yine yiyorum ama hergün kızartma hamur yemediğim için 2 haftadır aynı kalıyor kilom