Z72r47asel _mom123 Beklicez şiddetlense hastaneye gideriz bnmde ilk hamileliğim o yüzden fazla bilgim yok😌
Z72r47asel _mom123 Hayır olmadı sancım biraz oluyor geçiyor gerçek sancı değil bekliyorum kızımı bu haftalarda olacak Allah’ın izniyle doğum olunca yazarım 🥰
Z72r47asel _mom123 Belimde hafif oluyor sonra kasıklarıma geçiyor adet ağrısı gibi biraz daha değişik böyle kasılıp kasılıp geçiyor fazla sürmüyor ilişki doğumu hızlandırır diyorlar ama ben korkuyorum bilmiyorum ne yapacağımi
Z72r47asel _mom123 Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bnde bekliyorum kızımı teyzesi 🥰
Dlp1949 _mom123 bende 40+1 im dün gece sancılarım vardı şuan yok demekki ya yorgunluktan doğum hareketi yapmaktan veya yalancı sancıydı
Z72r47asel _mom123 Bende bı iyi bı kötü Gece kötü oluyor gündüz de iyi ama çok uyku basıyor gözlerimi açamıyorum hicbirsey yspmadsm da çok yorgun hissediyorum kendimi sizde durum nedir 😌
_mom123 Z72r47asel benimde belim de çok sanci var ama artmıyor yalancı sanci muhtemelen uyku durumu bendede oyle hiç bir şey yapasım yok
_mom123 Z72r47asel ben dün yürüyüş yaptım YouTube dan squat açtım 5 den beri sancim var bugün olur muhtemelen dogim dayanamıyorum çünkü
Z72r47asel _mom123 Az kaldı demek doğuma bakalım hangimizin bebişi gelecek ben sabırsızlıkla bekliyorum kızımı teyzesi 🥰