Htcnrsbnc Asuu-1 Benim de özelde doktorum Serkan bey. Ondan memnunum ben de. Siz doğum yaptınız mı devam mı 🙂🤭
1Gozde1Yusuf- Htcnrsbnc benim de ozel de serkan bey devlette isa bey bende devlette dogursam mi diyorum malum oztan in durumu kotu eski ama iste isa bey de cok yogun karar veremedm
Asuu-1 Htcnrsbnc insan anlayamıyor gerçekten hızlı mı yavaş mı geçiyor 😊 Allah sağ Salim evlatlarımıza kavuştursun
Htcnrsbnc 1Gozde1Yusuf- Biz seninle aynı gidiyoruz zaten bı de aynı gün doğuruyomusuz 😂 normal doğuma doktor değil de ebe giriyo diyolar öyle mi acaba
irem10 1Gozde1Yusuf- merhaba bende uşak devlet e gidiyorum da normal doğum nasıl ki acaba bilginiz varmı ? Birde 2 kişilik odada mi kaliyoruz
1Gozde1Yusuf- irem10 normal dogum da tek kisilik odayms canim dogumhaneye inmeden odan da dogum yapiyomussun
irem10 1Gozde1Yusuf- aaa ben 2 diye duymuştum tek kişilik oda olması için önceden söylemek falan gerekihor mu acaba ? Birde normal doğum u ebe mi yaptiriyor doktor mu siz özeli mi tavsiye edersiniz devleti mi benim ilk gebeliğim hiç bir şey bilmiyorum birazda tedirginim
1Gozde1Yusuf- irem10 normal dogum da tek oda cnm ozel mi devlet mi diye sorcak olursan 36+1 im ve hala karar veremedim😄 2 hafta sonra sezeryana alcaklar bide😄
irem10 1Gozde1Yusuf- sezeryansa İsa bey i tercih ederdim ben doktor yapıyor sonuçta sezeryani tabi ki siz bilirsiniz kendiniz nasıl rahat edecekseniz. Bende normal istiyorum ama tabi ki kısmet bazen istemek ile olmuyor
Bircan67 1Gozde1Yusuf- merhaba doğumunuz nasıl geçti hangi hastanede hangi doktorda yaptınız bilgi verebilirmisiniz 🙂
Bircan67 Htcnrsbnc merhaba doğum yaptınız mı yaptıysanız hangi hastanede ve hangi doktorda yaptınız bilgi verebilirmisiniz nasıl geçti 🙂
Keskinsifa Bircan67 ben oztanda yaptım Serkan bodur doktorum çok iyidi benden sizler küçük bı tavsiye sezeryansa özel arkadaşlar çok iyi ilgileniyorlar emzirmede alt değiştirmede ilaçlarda her cagirmamizda geldiler devlet olsa hiç ilgilenmedi bile
1Gozde1Yusuf- Bircan67 merhaba canim isa kaplan da devlette yaptim memnun kaldim oztandan kat kat iyi kesinlikle tavsiye ederim
Bircan67 1Gozde1Yusuf- sevindim sizin adınıza bende 28 haftalık hamileyim de isa beyden randevu bulamadım kendi hastası olmadıgım icinde randevusuz almıyormuş artık ya nasip deyip o gün hangi doktor nöbetçiyse onda olucam galiba öztan ı bende istemiyorum