Marria FHKK şok var oradayım hangi şok dersiniz valla ben de pek bilmiyorum eğer bi kaç şok varsa 😂😂 Atapark ekmek fırını felan var. Sizde mi sevmiyorsunuz burayı :) şimdi neredesiniz
FHKK Hatice66 Canım hiç bilmiyorum evimde 15 gün kaldım 1 aydır kaynanamdayım bende yenikent iş merkezine yakınım menderes mahallesindeyiim
Hatice66 FHKK menderes mahallesi nere bilmiyorum canım mustafa kemal deyim bende umarım birgün görüşürüz ☺️☺️
BEREN39 FHKK menderes mahallesinde oturuyodum bende yenikentte bekarken annemgil orda daha ama tam neresinde oturuyosun sen canım
FHKK Hatice66 umarım canım küçük biyer nede olsa :)) @fatmanuurkaya instadan takipleşmek istersen istek at :)
Derin_melis Mucize_yolda nasıl anlatsam aliagaoglu ilk okulunun arka tarafı oluyor Çamaltı pastanesinn aşağı tarafı erkanlar mobilya var ayvalı göbek😄
Herseeyinasli Eda0606 benim doktorum Dilek Özdur ve kendisinden çok memnunum özel muayenesi var oraya gidiyorum Çukurambarda bi deneyin isterseniz instagramdannda bakabilirsiniz işinde baya iyi bir doktor😊