Derin_melis Mucize_yolda nasıl anlatsam aliagaoglu ilk okulunun arka tarafı oluyor Çamaltı pastanesinn aşağı tarafı erkanlar mobilya var ayvalı göbek😄
defnekrbg FHKK bizim burda altın grup evleri var gri renkte ordayım ben yenikenti hiç bilmem bide yakınımda umut market var 🥳
FHKK defnekrbg Canım bende altınyayla evleri var ordayım apartman altına yeni bayan kuaförü açıldı. O bakkalı da biliyorum ordan alıcaktık evi vazgeçtik çok yakınız yaaaaa 🤗🤗🤗🤗🤗
Busraaagoktug Ben evlenmeden önce ankardaydim görünce yazasim geldi şimdi denizlideyim gerçi ama ailem tanıdığım herkes ankarada annemler demetevler yahyalarda kaynanamlar ayvalida babamın dükkanı vardi mamak civarların da natoyolunda Yesilbayirda akdere de ahh ah çok özlüyorum ankarayii
Denisss Busraaagoktug evlenmeden once denizlideydik simdi ankaradayim gorunce dayanamadim el attim yorumunuza 😊
Derin_melis Cansuu33 Muradiye camii mi oluyor orası ? Ben tam Çamaltı pastanesinn aşağı tarafından Ali Ağaoğlu ilk okulunun orasi
defnekrbg FHKK altınyayla evleri ne tarafta oluyo acaba linaria pastanesi felan var biz oraaya yürüme mesafesiyle 10 dk uzaklıktayız🥰 canım bu arada ben ınstagram kullanmıyorum 🐣