Ozgeegltkn Gozdeli Evet çok memnunum. Ertan Bey ile Aylin Hanım arasında kalmıştım. Yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olan bir arkadaşımdan Aylin Hanım önerisini alınca onu tercih ettim. İki doktor hakkında da güzel şeyler duydum ama 😊
EzelUnal18 Marria teşekkür ederim inşallah sizde sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız☺️☺️Hangi hastaneye gidiyorsunuz
Marria EzelUnal18 ilk başta arastırmaya gittim yakınım diye baya da önerdiler sonra yapamadım maalesef özele gidiyorum ☺️ Özel orta doğu hastanesi. Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
tugbaarya Ntlz benim oturduğum mahallede dur Ali alıç :))) spor kompleksi o pek bilmiyorum ama :) bayağı yakınız birbirimize sanırım .
tugbaarya Yok metronun oralarda değilim . Nasıl anlatayım şahane pazarı biliyorsan eğer 1 şok aşağısındayim
Ntlz tugbaarya tamamdir annemgilin bi asagi sokagindasin annemde sahane pazarin caprazinda cadde uzerinde oturuyo annemle benim tam aramda kaliyosun sen 😀
Sevgi93 YeimYaarGkmen muayene ücreti 90 oldu sanırım ben doktorumdan memnunum Alptekin alagöze gidiyorum