Meryemeness SevdaKaplan aynen suyun sancın gelirse öyle alıyorlarmış 😒 ben de o yüzden etimede gitmeyi düşünüyorum bakalım 😊
Mucize_yolda FatmaEren bana arkadaş çoğaldı 😅😍 şehit Kubilay nasıl desem yeni park yapılıyor ya onun karşısı bilir misin ☺️
Ozgeegltkn Gozdeli Evet çok memnunum. Ertan Bey ile Aylin Hanım arasında kalmıştım. Yenidoğan yoğun bakım hemşiresi olan bir arkadaşımdan Aylin Hanım önerisini alınca onu tercih ettim. İki doktor hakkında da güzel şeyler duydum ama 😊
Setenay Mutluluk71 :D ahaha aynen. Komşular hep normal diye gitti son güne kadar. Sezeryan olup çıktılar
FatmaEren Mucize_yolda tatlım ben tam karşıyaka mezarlığının 6m çıkış kapısının ilerisinde oturuyorum
Marria EzelUnal18 Ataparktayım bende yorumlarınızı okudum sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bize de dua edin😇
EzelUnal18 Marria teşekkür ederim inşallah sizde sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız☺️☺️Hangi hastaneye gidiyorsunuz
Sevgi93 YeimYaarGkmen muayene ücreti 90 oldu sanırım ben doktorumdan memnunum Alptekin alagöze gidiyorum