MomBse Evlenmeden önce mis gibi şentepede oturuyordum evlendim kazana geldim halt yedim sanki 😩 o kadar okudum postu burda oturan da yok ha🤣 akıllılık zaten oturmamak lazım🥵
bsebse MomBse aaa kazan miii ? Bende evlenmeden once ymah de oturuyordum merkezde simdi is yerim kazan da :))) o yuzden direk istanbul yolu uzerindeyim:))
bsebse Gozdeli benim iste bi nebze daha ilerisi :) atayildiz goldeluxe benimde. Biz bugun 32+0 olduk. Masallah size de cok yeni cok minnak ❤❤ Rabbim saglikla kavustursunn🙏🙏 doktor belli mi
Gozdeli bsebse çok tesekkr ederm eşimin bekar evi o sitedeydi b blok 😊 rabbim sizede hayrlısıyla kucağnız almayı nasip etsin . Medical park hastanesine gidiyorz dç ertan hocaya sizin doktor ?
MomBse bsebse aaa İstanbul yeri ikamet icin gayet güzel ama kazan öyle değil yine de ise bile razıydım git gel filan tamam ama burda oturmak hiç de güzel değil tamamen sıkıcı bildiğiniz köy😁
bsebse Gozdeli amiin insallah ❤❤ ben basta yakin diye eryaman hastanesine gidiyordum simdi sincan koruda kudret hanima gidiyorum. Gerci hastaneden ayriliyot cayyolunda bi yere geciyor oraya gecebilirim bende
bsebse MomBse evet evet aksam 5 olsa da gitsem diye bekliyorum bende :)) gerci yine eski calistigim ilceye gore baya baya iyi ama genelde yerlilerini pek sevemedim :)
burcuyay06 Setenay ben düzenli Osman beye gidiyorum 😊 İlerisi için normal Doğum olarak konuştuk ama bakalım
svt bsebse Bende Kudret Hocaya gidiyorum, Hastaneden ayrılacakmış. Hangi hastaneden devam edeceğim bilemiyorum. Siz yeni çalıştığı hastane gidebildiniz mi?
MomBse bsebse ben hiç kimseyi ve hiç bir yerini hiç sevmedim😔 mecburiyetten iste inşaAllah tasınıcaz bakalım bir iki sene sonra Allah izin verirse zaten esimin işi ankarada gereksiz ve saçma iste ☹️
bsebse MomBse bi iki yil sabret canim ❤ sukur daha uzak degilsin ❤ sikilirsan bi ihtiyacin vs olursa haber ver mutkaka 😘
MomBse bsebse Allah razı olsun canım teşekkür ederim ❤️❤️ Evet ailesine çok çok uzak olanları okudukça şükrediyorum yine de🤲 Sabredicez artık bakalım 🤷🏻♀️
marven Mucize_yolda Dikmen'deyim bendee ama sali gunleri zubeyde hanima egzersiz programina geliyorum :)