Togcee Hanımlar ben 12 haftalık gebeyim bugün doktor kontrolüm vardı cinsiyet için doktor tam bir şey söyleyemedi erkek gibi dedi ama emin de olmadı çünkü aşırı aşırı hareketliydi. Sizce cinsiyeti ne olabilir anlayan var mı? ☺️
Anneumut2318 Bana da kız gibi geldi benim üç doktor kıza benzetti dün detaylıda net öğrendik kız olacak inşallah kıza benzetmem de benim ultrason kağıtlarıma benzemesi
Togcee Anneumut2318 Ya doktor baya baktı ama inanılmaz derecede hareketliydi hatta elinden gelse ayağa kalkacak dedi sonra erkek gibi dedi ama ayak parmağı da olabilir dedi o da tam emin olamadı
Anneumut2318 Togcee bence kızlar erkeklere göre daha hareketli öyle biliyorum hayırlsı olsun inşallah iki haftaya yine gitsen belli olur bence
HafizeeeFatma Banada bakarmısınız ya 14.haftada sağda erkek olabilir kesin diyemem ama erkek dedi 17 de kendini göstermedi 20 deyim dün gittim kıza benziyor dedi tahmin istiyorum yaa yeter😊😊😊 detaylıya da gideceğim randevu aldım @Asyos34 Anneumut2318
Anneumut2318 hayatbebek çıkık var sanki canım emin değilim çıkık olanlar çoğu erkek değil zaten benim kaç tane ultrason kağıdım öyle kız ama işte erkek olma ihtimali de var