xzxzxzxzxz Merhaba kızlarr bugün biz 37 haftalık olduk bebiş ters olduğundan dolayı sezeryan olacağız Sizce tam 38+0 da gün verir mi doktor sezeyan için kilosu vs normal 😇
symozdag xzxzxzxzxz canım bende 37. Haftamdayım bebeğim başından beri ters dün kontrolüm vardı 23 Mayıs’a gün verdi 39 haftalık olacaz inşallah
Pukis xzxzxzxzxz tam böyle bir sohbet açmayı düşünürken sizi gördüm :) bizde bugün 37+0 olduk :) bebeğim döndü ancak ben sezeryan olacağım :) doktorum 26/29 Mayıs gibi dedi ama tam tarih pazartesi kontrolümde belli olucak 🌸🌸
Eyll_lna xzxzxzxzxz doktorun mu karar verdim 37.Hafta da alalım diye biraz saha bekleyelim belki döner demediniz mi
ecebedirhanalparslan_17 Cancan2 ay bir gün arayla ben de 19 Mayıs da sezaryene alınıyorum Allah sağ Salim kucağına almaya nasip etsin inşallah 🙏🏻
xzxzxzxzxz symozdag artık nefes alamıyorum yaa hayırlısıyla doğsun istiyorum ama tabi bebişin sağlığı daha önemli doktor olmaz derse yine beklerimm
symozdag xzxzxzxzxz nefes alamama, yatamama, sağa sola dönememe, uyuyamama ahhhh neler neler sağlıcakla gelsinler yeter ki 🥰
Pukis symozdag Amin inşallah 🤲🏻 Bende öyleyim karnımın içi ağrıyor resmen dönerken panda gibi yuvarlanıyorum resmen ☺️😁
xzxzxzxzxz Kardelenalya çarşamba günü bende tam 38 olmasa da 38 in ortalarında falan isticem kabul ederse 😇 sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 🥰
xzxzxzxzxz Eyll_lna yok 37 de alalım demedi yanlış anlamışsınız😂 şuan 37 haftalık hamileyim 38de sezeryana alır mı diye merak ediyordum onu sordum bebeğin kilosu vs normal