Nurella06 Progestron kullananlar var mı vajinadan alıyorum fakat çok baş dönmesi halsizlik yaptı 2 gündür alıyorum normal mi
Canimucizem Nurella06 18haftadir günde 3 kere alıyorum hiç yan etki yaşamadım fitil olarak alıyorum bence bir vitamin değerlerinize birde tansiyonunuza baktirin isteseniz
goknurturgut Nurella06 Progesteron baş dönmesi uyku yapar bu yüzden gece yatmadan önce almanız sizin için daha iyi olur hem hemşireyim hemde progesteron kullanan bi gebeyim ☺️🙏🏻
Nurella06 goknurturgut cok teşekkür ederim içimi rahatlattınız gece alıyorum aslında ama bünyem zayıf vücudum alışana kadar dayanacağım sanırım annelik böyle bir şey galiba sağlıkla gelsin bebeğiniz 🥰
Gebeyim-32 Nurella06 progesteron hap değil de lutinus adında vajinal tablet kullanıyorum fiyatı 21 tanesi 480 lira günde 2 defa kullanıyorum. akıntı haricinde hiç yan etkisi yok çok memnunum. Doktora onu sorun isterseniz
Nurella06 Gebeyim-32 tamamdır teşekkür ederim zaten progestnıda reçetesiz satılıyor diye ücretli verdiler
Gebeyim-32 Nurella06 onu hiç kullanmadım valla bilmiyorum 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyordum hep bunu verdi şimdi 8. Haftamdayım hala devam ediyorum. Bir de çubuk çıkıyor içinden onunla yerleştiriyosunuz yapımı çok kolay. Geçmiş olsun 😊
Sm135 Nurella06 fitil olarak kullanınca bir yan etki olmuyor diye biliyorum ama ben kullanıyorum 6. Haftamdan beri şuan 20 haftalığız bir yan etkisi olmadı bende