Yazmelegi_ Vizyondakianne ben göbeğime yapmıyorum eczanedeki abla koluna bacağına yap demişti oralarda da böyle biseyle karşılaşmadım sadece küçük morluk oluyor sizinki niye bu kadar fazla olmuş ki
Hatice-6363 Vizyondakianne Selam cnm bende kullanıyorum benim karnımın heryeri morardı koluma geçtim karnın dinlensin diye korkma yani normal
efem1 Vizyondakianne benimki de morariyordu ilk zamanlar bazen kanar bile hiç tedirgin olmayin 7 aydır hep karından vuruldum tenden tenede değişiyor sizinki daha hassa olabilir
Gumus25 Vizyondakianne benim de bir taraf böyle morardı. bazen hiç morarmiyor üst üste yakın yerlere yapmayın
Yazmelegi_ Vizyondakianne normaldir belki bilenler yorum yapar ama bence bırak göbeğin dinlensin biraz koluna bacağına uygula❤️
aasenaaa Vizyondakianne derimi sıkıştırarak yaptığımda böyle morluk oluyordu, derimi sıkıştırmıyorum ve kendimi kasmıyorum daha minik morluklar oluşuyor bazende oluşmuyor ve en önemlisi iğneden sonra iğne yerini ovalamayın. Ovalamakta morartıyor.
Busskk Diğer yerlere göre göbekten yapılan ignede morluk daha fazla olur, birde iğne yapılan yeri ovalamayin morluk artıyor
DnzTnr Vizyondakianne canım iğnenin havasını alıyor musun ? Bende kullanıyorum bu kadar olması normal değil büyük ihtimalle deri altına hava verdin. İğneyi vurmadan önce içindeki havayı al biraz baş küçük bı damla dışarı aksın sonra vur. Yoksa bu şekilde çok çürütürsün. Bide elini sokup çıkartırken oynatma bideeee deriyi sıkıyoruz ya onuda çok fazla sıkma.
Mine9166 Vizyondakianne benimde morarıyor ama hiç bu kadar olmadı. Bacaktan ve koldan yapınca morarma olmuyor tabi göbeğe göre biraz daha fazla acıyor.
Tmtugbaa Mine9166 oksapar yapılırken havası alınmaz. Onun içerisinde hava olmasının sebebi zaten içerisindeki ilaç çok az ilacı yaptıktan sonra içerde ilaç kalmaması için. Ve kullanım talimatında da öyle birşey yok. Günde 3-4 hastaya iki defa yapıyorum herkesin cildi farklı hassaslıkta. Önemsenecek birşey değil yer değiştirerek yapmayı dene
cemreee__ Vizyondakianne canım normal merak etme benimde göbeğim böyle her yeri hatta bundan daha büyük morarmalar bile olmuştu hafif acısı oluyo ordan anlıyorum moraracak diye 😅😅
Birbahargunu Vizyondakianne bu kadar morarma normal değil içine kanamis ben de göbekten yapıyorum ama ilk yaptigim zamanlarda bir kez böyle olmuştu yanlış vurmadan kaynakli dik bir şekilde tamami içeri girecek şekilde vurun
elifcicek_07 Hayır hafif kızarıklık morluk normal ama bu değil yanlış vuruyorsun. Bir terslik var bu şekilde son haftalara kadar dayanamazsınız zaten koldan çok acıyor en iyisi karın ama bu şekilde vurursanız sürekli aynı yerlere vurmak zorunda kalırsınız.
Annesininportakali53 Vizyondakianne 4 haftaliktan beri kullanmıştım 38. Haftaya kadar ve asla böyle olmadı böyle bir kere oldu oda çok çok hafifti damara gelince yanlış vuruyor olabilirsiniz. Vurduktan sonra elinizle vurulan bölgeyi ufalayın ilaç dağılsın ve karninizdan vurun ne ağrı oluyor ne birşey vuruşu daha kolay