Zeyzey055 19 haftalik olup.bebegi aşırı hareketli olaniniz var mı bide 1 haftadır bacak arasındaki kemiklerim ağrıyor hiç bir iş yapamıyorum hep uzaniyorum sizlerde de oluyor mu
Elifozdmr Zeyzey055 net hissediyor musunuz bende 20+4 üm ikiz gebeliğim net hissetmiyorum belli belirsiz ilk kızımdada geç hissetmiştm doğana kadarda çok hareketli değildi ikinci gebelik erken hissedilir derler bizde hala net bişey yok ☺️
Azra00 Zeyzey055 benimde çok hareketliydi ama ben 20+5 hissetmeye başladım şuan 26 olduk hareket azaldı azalmaya başlıyor
Zeyzey055 Elifozdmr net hissediyorum hatta eşim elini koyup kendisi de hissediyor sadece çok aşırı hareketli endişeleniyorum
Zeyzey055 Youngmotherr doktor agrilarin sakıncası olur diye birsey dedi mi peki benim.ilki erken doğum da
Pemberuya Zeyzey055 benimde öyle canm 29. Haftaya girdim 17 de oynadı hiiç durmuyor şimdi bide gece oynuyor asla uyuyamıyorum
Zeyzey055 Pemberuya guzelanne01_ eyvahlar olsun ben napacagim o zaman vay halime ilko hiperaktif prematüre zaten ayy bana gerçekten birseyler oluyor bittim ben 🤭🤭
guzelanne01_ Zeyzey055 kızım öyleydi canım hiç durmazdı gece gündüz doğdu hala aynı uyurken bile hareketli😳
Pemberuya Zeyzey055 ama bence onunla ilgisi var Mıdır ki ya hiperaktif mi oluyor acaba böyle çok hareketli bebişler🤥
Zeyzey055 Pemberuya bilmiyorum ki inşallah değildir yoksa cok zorlanicam ay allahim ben zaten aksiyim evlatlarim sakin olsaydı bari 🙏🏼🙏🏼
Gunay_14_18 Pemberuya Ilgisi yox benim ilk gebeliyim ikizdi ve cok az haraket his ederdim dogdukdan sora bi geldiler hala hiperaktivler 5 yaslari olacak bence ilgisi yok
Gunay_14_18 Zeyzey055 14 haftadan his ediyorum ama asiri 17 haftadan bawladi 30haftadayim hala oyle gece bile durmuyor yururken falan hep haraketli bide sese cok tepki veriyor
Zeyzey055 Gunay_14_18 oy yerim yaaa korkmayayim bari hepimizin ki cok hareketli demekki kötü birsey olucak diye endiselenmistim hepimiz sağlıcakla alalim inşallah zamanında