ebrutrn Sennuraslmelek bence mamaya alıştırma canım şimdiden ben sadece süt veriyorum sariligi var ama anne sütünü aldıkça geçecek dediler yoksa mamaya alışırsa seni emmekte zorlanır
Sennuraslmelek ebrutrn zaten sütüm gelmedi damla damla geliyo öle olunca çocuk emmek istemiyor doktorda mama wer 2 saatte bir dedi sımdı çay kaşığına süt döküyorum onu içiyor 1-2 kaşık sonra mama yoksa aç kalcak ilk kızımda çok süt wardı bunda yok
Sennuraslmelek ebrutrn bakalım yarın ne dicek doktor 2 saatte bir uyanıyor karnını doyurunca uyuyo uyanmamazlıkh hali yok benim ilk kızım uyanmıyordu
Sennuraslmelek ebrutrn bizimki uyanıyo ağlıyor baya emene kadar sonra doyunca uyanıyor ama bazen suratı sarı gıbı oluyo gözleri içi beyaz
ebrutrn Sennuraslmelek evet ben o yüzden uyandirmakta zorlanıyorum sarılığı olduğu için uyumak istiyor sürekli
Sennuraslmelek ebrutrn benimki bugün sarardı hastane geldik. Yatış verdiler yatırdık smdı sabaha kadar ışıkta beklıcek
Sennuraslmelek ebrutrn anladım cnm doğum sonrası Aslıhan hanım napıyor ona göre gelicem kontrole yarayamı bakıyo