Sennuraslmelek ebrutrn evet yaptım doğumda hiç bişi yoktu ama sonrasını zor geçirdim bende ağrı ayağa kalkamadım oturmak yatmak ölüm gibiydi bugün koridorda çok yürüdüm suan ewegelk iyiyim
ebrutrn Sennuraslmelek evet sonrası kötü oluyor benimde çok ağrılı geçmişti kaburlu neneler gibi yürüyordum 😀 4 5. Gün ağrıların hafifleyecek destek almadan kalkmaya başlayacaksın geçmiş olsun çok bebisini sağlıkla büyüt inşallah 🤲🙂
ebrutrn Sennuraslmelek ben çok zorlanmistim işte oturup kalkarken ben 3 4 gün eşim elimden yutarak kaldiriyordu çok acım oluyordu 5 gün kendim oturup kalkabilirim ancak
Sennuraslmelek ebrutrn en çok zorlandığım şey karnıma bastırdı hemşire 3 kez hüngür hüngür ağladım çok canım yandı
ebrutrn Sennuraslmelek benim o acım olması çok şükür ama 3 4 sancı çektim işte benim de kötü geçen oydu hep destekli kalkabildim
Sennuraslmelek ebrutrn Salı günü çocuk doktoru bebeği görecekmiş onun için ayrı ücretmi ödücez bide nelere bakıyo doktpr
ebrutrn Sennuraslmelek hayır canım doğum ücretinin içinde o kontrol ücretsiz kilosuna bakılıyor sariligina bakıyorlar öyle genel bi muayene kısa sürüyor
ebrutrn Sennuraslmelek bence mamaya alıştırma canım şimdiden ben sadece süt veriyorum sariligi var ama anne sütünü aldıkça geçecek dediler yoksa mamaya alışırsa seni emmekte zorlanır