Sennuraslmelek ebrutrn ucuzmuş ben geçen ay gittim 615 di muayene dün gittim 665 zam geldi dedi nst sormayı unutmusum dogumada mı zam geldi acaba
ebrutrn Sennuraslmelek ben salı günü muayene oldum nstye bağlandım 75 tl ödedim zam geldi mi bilmiyorum nst ve doğuma
mercan88 Sennuraslmelek aynn zam gelmiş Bi hafta içinde fogumum 11.400 du baglatma 1.400 muayene 665 nstye geçen hafta 100 qldi bu hafta nst ye gerek kalmadan doğum oldu
ebrutrn Sennuraslmelek aslihan hanım ben doktorum bende 35. Haftamda girdim zaten nstye canim. Senin doktorun kim
gamzett Sennuraslmelek aslıhan hanımdan memnun musunuz? Herkesten onu duyuyorum ama ben doktor seçimi değil de hastaneye seçimi yaptım adatıp deniz hanımdan randevu aldım. Aslıhan hanımı öven çok var ama medarı sevmiyorum😄 sizce ne yapmalıyım😊
Sennuraslmelek ebrutrn bende orda yapıcam inşallah benden öncesin sanırım sen olunca yazarsın süreçi nasıl oluyo biraz korkuyorum ben 🙊
ebrutrn Sennuraslmelek 36.haftamdayım canım unutmazsam yazarim inşallah bende de herkeste olduğu gibi korku var tabiki😇
ebrutrn mercan88 özel klinik vs mi sizin ki yoksa doktorunuz medarda mı 2 gün önce nstye 75 tl ödedim çünkü
mercan88 ebrutrn yok medarda neşe cakmakci doktorum muayene ve nst olunca 75 dedi sonra tek nst için gittigimde 100 qldi bilemiyorum