Hatice_11 Adetime 11 gün var bu gün kahve rengimsi pembesi akıntım oldu . Lavaboya gittiğimde ince uzun pıhtı gördüm pecetede bir daha da gelmedi . Kasık ve bel ağrım var . Yaşayan var mı sizce hamile olabilir miyim 😌
Aslan10 Hatice_11 reglime 7 gün kala öğrendim bende kanama oldu şüphelenip test yaptım silik pozitif çıktı hemen kan verdim 231 hcg çıktı 2 gün sonra verdim 462 oldu şuan 5 haftalık olduk
Kuzuluanne Hatice_11 Ben tam 11 gün kala ağrıyla şeffaf akıntı içinde küçük bir pempelik gördüm sonraki günlerde baş ağrısı çektim 2 gün, 5 gün kala falan çok sıcak basması yaşadım sonra hep adet olacak gibi ağrı oldu
Hatice_11 34Meltem12 hadi insallah iki gün önce kan verdim 0.50 çıkmıştı. Ama doktorum daha çok erken dedi bilmiyorum inşallah hamiyimdir canım 🙏
Hatice_11 Mavinin_kadini aynen umutlanmamaya çalışıyorum ama elimde değil çok istiyoruz bu ay da bekliyoruz Rabb’im hayırlısını versin inşallah 🙏
iremkoftercioglu Bana da aynısı olmuştu yerleşme kanamamdı ben 2 gün beklemiştim regli olmayınca kan vermiştim sende öyle yap bence 🥰
Hatice_11 iremkoftercioglu bel agrisi da oldu mu sizde . Bı de pıhtı gördüm sizde de oldu mu . İple çekiyorum regl günü umarım hamileyimdir 🙏😌
34Meltem12 Hatice_11 inşallah canımm benim Allahım isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın ve inşallah hayırlı sağlıklı tatlı bir bebişin olur hamileyim senin için dua ettim ❤️❤️🌹
Aslan10 Hatice_11 kasik ve bel ağrısı uyku mide bulantısı hepsi vardı 3 haftalık öğrendim ilk hormon artışından kaynaklı oluyormuş şuan sadece kasik ağrısı var sağ taraf bacağa kadar vuruyor hapşurunca canımdan can gidiyor sanki bide cok uykum geliyor ama uyuyamıyorum geceleri gündüzleri uyuyorum sürekli
iremkoftercioglu Hatice_11 inan regliyle aynıydı belirtiler ama tabi 2 gün gelmediğinde anlamıştım ben çünkü hiç böyle bişey başıma gelmemişti ☺️
Hatice_11 iremkoftercioglu umarım yerleşme kanamasidir benimkide 😌🙏 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde 😊
Hatice_11 Aslan10 bende de sabah kalkinca çok hafif mide bulantısı ve sürekli uyuma isteği halsizlik var . Tek kafamı karıştıran bu gün gördüğüm pıhtı . Bir hafta daha bekleyip tekrar bir kan vereceğim . 🙏😌
Aslan10 Hatice_11 yerleşme kanamasından hemen sonra kan da çıkıyor benim 231 çıkmıştı ertesi gün istersen kan ver 1 2 gün sonra
Hatice_11 Aslan10 olmadi öyle yapayım hep negatif gördüğüm için biraz korkuyorum ama iki gün sonra vericem