Meraba kızlar suanda 24+0 keseden suyun fazla dedi doktorum şeker olabilir dedi şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum 2. Gebeligim suyum normale dönermi acaba ne yapmam gerekir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirimi
Suyum fazla
Kolibri canım suyun fazlasayda yaptırmanı öneririm. Benimde fazla çıktı. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım şükür şeker çıkmadı. Bebeğe bir zararı yok
Kolibri neden yaptırmıyorsun acaba
MalkOc çok fazla meyve tüketiyor musunuz havuc, karpuz gibi
Kolibri eğer gebelik şekeriniz varsa insülin başlanır. Ve kanıtlanan bebeğe bir zararı yoktur. Eğer şekeriniz bar ve dikkat etmezseniz erken doğum ölü doğum düşük ağırlıklı bebeğiniz su fazlalığı bebeği besleyen damarlarda sıkıntı oluşabilir. Herkesin kendi bebeği tabi düşünüp düşünmemek size kalmışta aldığınız risk daha fazla.
2bebek1huni sanırım havuc cok tüketmiyorum ama meyve cok yiyorum
MalkOc benim meyve yemekten dolayı çok suyum olmuştu yani doktorun dediği öyleydi
2bebek1huni anladım canım gecmıs olsun o zmn hakkmzda hayırlısı
Kolibri bana da dedi onu şeker yüklemesi yaptırmadım dert etme lütfen açlık yokluk şekerine bak doğuma yakın o su azalıyor. Bana da doktorum kalbi delik olabilir şekerden dolayıysa demişti unutmam onu sıkma kendini düzeliyor eğer şeker durumun yoksa
Gamzerstoglu çok tesekur ederim içimi rahatlattıniz ben yinede başka doktorada gidicem gösterecem her doktor aynı olmuyor sonuçta