Sedaayaz Kızlar 34+1 olduk ama beni bu aralar sıcak basıyor durduk yere menopoza girenlere olurmuş ya ha aynen öyle bi ateş basıyor bu konuda yalnızmıyım yaa bende mi sıkıntı acaba 😕
Benanneoluyorum Sedaayaz Bende 30haftalığım normal canım bendede oluyor🥴 ay çok kötü bir şey çıplak yatmak istiyorum ama eşim kızıyor😀😀🤣🤓🤓
Cansuu00 Sedaayaz 34+2 yiz. Asla yalnız değilsin 😂 Sürekli sıcak basıyor daralıyorum. Eşim doğurmadan menopoza girdin diyor 😂😂😂
Hilal2 Bende aynıyım 31+1 ilk gebeliğin dede olurdu annem menapozlusun derdi gülerdi bence adet görmüyoruz ondan
Sedaayaz Sila66 eşimde gece yorganı ısrarla üstüme üstüme atıyor üşüme diye ben yanıyorum o üşüme diyor 😂
adn111 Sedaayaz hahha bu tam olarak biz 😅😅 hamileliğin başından beri sıcaklıyorum ama bu aralar iyice arttı sürekli atlet değiştiriyorum fenalık geliyor terliyorum
Buglem- 30 dan sonra basladi şuan 36 haftalik olduk ve ateş basıyor resmen haftalar ilerledikçe daha çok oluyor 🤪🤪🤪
Buglem- Sedaayaz kesinlikle öyle hele o ayak yanmalari çorapsız asla gezemeyen ben çorabı unutacağım galiba doğuma kadar 🤒🤒
Cey_Cey_ Sedaayaz bende ilk günler çok üşüyordum tir tir titriyordum bukadarda üşümezdim normalde sonra bianda yanmaya başladım son bir aydır fln😅