Faziletttt GamzeMengGl bnm 4 olacak doğumum kesin takarlar kızımda takmışlardı ama belden olmuştum haberim olmamışti
Crocus20 GamzeMengGl ben narkozdan çabuk ayılıyorum ve herşeyi hatırlıyorum görenler sanki ameliyattan çıkmamışsın gibi diyorlar hiç öyle saçmalayıp konuşmuyorum. Hatta gülerek çıkıyorum o an gülme krizi giriyor bana. Ağrı eşiğimde yüksektir ama bende korkuyorum her iki doğumdanda. Ben çabuk uyandığım için acıyı daha çok mu hissederim ki acaba
GamzeMengGl Crocus20 evet o biraz zorladı. Ki ben tek değildim, tek olsam daha zor olurdu. Oturup kalkarken biraz zor oluyor çünkü. Ama bir haftada hiç bir şeyim kalmadı, bebeğimle rahatça ilgilenebildim.
Melved Ben de 3 gün önce genel anestesi ile sezaryen oldum. O kadar zor değildi bi gün çok zorlandım o da dikişlerim değil de karnım çok sancılandı gazımı çıkaramadığım için hemen yürüdüm. Şuan ayakta dolaşabiliyorum ağrılarım azaldı sütümde geldi çok şükür. Korkulacak bişey yok yani korkmayın düşünmeyin. Akışına bırakın yeter
Unalcagla GamzeMengGl siz hangisini oldunuz? Lokal olan da belden sadece gözün açıkmış acı olur mu çok hissediyorsun malum..
GamzeMengGl Unalcagla ben genel oldum. Uyandığımda da çok fazla ağrım yoktu. Ağrı kesici serum veriyorlar çünkü.