Htcsnmz03 Tugbayildiz21 bence çok güzel bir isim kızım olsaydı bende koymak isterdim kulağa çok hoş geliyor 🥰önemli olan içinize sinmesi kimin ne dediğini önemsemeyin
Merveftm Tugbayildiz21 anlamı aslında çok basit parlamak isildamak un salmak tarzı ama harflerin enerjisine ve anlamlarına analizlerine bak derim.Ben bı tik enerjisel şeylere inanıyorum 🤭 o yüzden hosumada gitti . Mesela P harfi enerjisel olarak güçlü ve parlak başarı güç çağrışımı. A harfi liderlik vasfı taşıması L sevgi dolu naif yetenekli gibi gibi
Havvaca Tugbayildiz21 önemli olan sizin düşünceniz insanların düşüncesini düşünmeyin. İçinize siniyosa neden olmasın
Merveftm Tugbayildiz21 yani bide farklı isimlerin gerçekten enerjisine ve havasına inanıyorum ya bilmiyorum söyle bı bakinca farklı olan isimler hep daha başka auralara sahip açık görüşlü gibi geliyor bana. Hiç biri olmasa bile isim güzel bence sevdiysen kimseyi dinleme koy ☺️
Narinsuu Tugbayildiz21 ben de bı ara düşündüm ama vazgeçtim. anlamı yok sıradan bı kelime. Parla ışılda…
goker16 Tugbayildiz21 arkadaşımın kızının ismi ilk duyduğumda çok beğenmiştim halen öyle bence herkeste olmayan ve emir kipi olan isimler bana daha güçlü karakteri çağrıştırıyor umarım güçlü ve hep parlayan biri olur 👍
Tugbayildiz21 goker16 evet bu açıdan da hiç düşünmemiştim ama güçlü karakterli olacağı söyleniyor bu tarz isimlerin
Sinemgirgen Tugbayildiz21 Eğer gerçekten hadsiz fikirleri susturabilecekseniz mükemmel kesinlikle konulmalı ✨