2prensesannesi__ Allah aşkına bana tuyolarinizi söyleyin. Batık için kıl dönmesi için neler yapıyorsunuz. Adada yapsam terasta etsem makineylede alsamher seferinde o batık tüm vücudumu sarıyor. Biktim artık bu durumdan. Kuru bi tenim var acab ondan mi?
Happymm 2prensesannesi__ ben de çok batıklı kıllı biriydim alınca da çok çabuk çıkardı beni lazer kurtardı çok şükür şuan hiç yoklar tabi hamileysen doğumdan sonra gidersin
TTtutku 2prensesannesi__ dilekgi123 Happymm Sevdece Elifkybs12 vücut kabak lifi ile kuru fırçalama yapacaksanız sonra bol bol nemlendirin ağda yapınc banyoda bide üstünde jiletle geçin bol kese yapın
Sevdece Happymm bende de çok var ama kıllarımın kendileri siyah ama köklere doğru sararıyor. Öyle olunca lazer de işe yaramıyor yok mu acaba benim gibi olup lazerden sonuç alan
52-ummu-84 Sevdece merhaba bende gittim lazere çok fayda gördüm çok az kalmıştı fakat hamile kalınca bıraktım maalesef biraz çoğalma oldu hamilelikte doğumdan sonra devam edicem inşallah.
Elifkybs12 Batık en güzel agda ile azalıyor benimde tenim kuru kurulukla alakalı değil makina kılın daha sert çıkmasına sebeb ayrıyetten eğer hamile iseniz makine kullanmak istiyorum diyosanız at kılı fırçası denyin derim @2prensesannesi__
Sevdece 2prensesannesi__ kabak lifi iyi gelmişti bana ağdadan sonra her banyoda kese için kabak lifi kullanmıştım batıklar geçti sonra
anakuzusuu 2prensesannesi__ vücut losyonu ile vücudunuzu sık sık nemlendirin. Tüylerinizi alırken ağdayla alın
Aslan10 2prensesannesi__ kabak lifli kese var gratis de yada Dilan Polat satıyor ondna yapıyorum çok iyi geldi
minikoglumuz 2prensesannesi__ bende aynen dediğiniz gibiydim 1 yıl boyunca lazere gittim pürüzsüz Bi cildim vsr şuan nerden nereye diyorum bazen 😁