MelekMervertlek reinamm yumuşak değilse oda sıcaklığında bir kaç gün bekletin yumuşuyor rendeliyorum üzerine limon sıkıyorum birazda tuz ekliyorum iyi oluyor öyle tadı
MelekMervertlek Kardelen24 ortadan bölüp sadece kullanacağınız kısmın kabuğunu soyun diğer şey oğkısma birşey olmaz bir günde hafif kararsada birşey olmaz
Kardelen24 MelekMervertlek tamam deneyecegim bende tum yemek zorunda kaliyordum . Bazen fazlar geliyor.
Kardelen24 reinamm muz ve avokadoyu blendirdan gecirip yiyebilirsiniz ya da avokadoyu 1 kase yogurda dilimleyip 2 3 dis sarimsakta katip tuketebilirsiniz , Ben bu iki turlu keyifle yiyebiliyorum .
deletedmom6295 reinamm avakado zeytinyağı limon biraz biber salçası ve kahvaltılık lor(yajhsildaroğlu tavsiyemdir) blenderdan geçirin. ekmek üstü tavukla etle şahane oluyor ve avakado kokmuyor
oglummehmedim reinamm avakado cok guzel bisey ama tadi cok hos bence pure haline getirin iyi gelismis olanini alin makineden gecirin pure gibi olsun sonrada bal karistirip yiyin hosunuza gider bende hayatimda ilk defa yedim ama sevdim
oglummehmedim reinamm Salca limon falan diyenler olmus bal kat kesinlikle tavsiyemdir acayip guzel oluyo ne salcasi meyve o yemek degil😄😄